Siyasi partilere çağrı

Milletvekili Uslu, siyasi partilere teröre karşı güç birliği yapma çağrısında bulundu

17 Nisan 2018 Salı 18:03
Siyasi partilere çağrı

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak siyasi partilere çağrıda bulundu.

Çorumlu Şehit Er Baki Afşar’a rahmet dileyerek söze başlayan Uslu, şöyle dedi; “Bildiğiniz gibi önceki gün Şırnak Kuyutepe mevkisi, üst bölgesine PKK'lı teröristler bir saldırı yapmışlar ve 3 askerimiz şehit olmuştur. Oğuzlar nüfusuna kayıtlı ve terhisine ancak yakın bir zaman, bir hafta kala şehit olan 21 yaşındaki piyade Er Baki Afşar kardeşimiz bugün Çorum Akşemsettin Camisi'nde on binlerce Çorumlu’nun katılımıyla Çorum şehitliğine defnedilmiştir. Bu vesileyle ben kendisine Allah'tan rahmet diliyorum, tüm şehitlerimize rahmet, ailesine de başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum. Çorum’umuzun ve Türkiye’mizin başı sağolsun.

Bu arada siyasi partilerin tamamının, terör konusunda güç birliği ve dayanışmasına ihtiyaç olduğunu bilhassa belirtmek istiyorum. Siyasi partiler sivil siyasetin gereği olarak sivil bir duruş göstermeli, terör ve şiddet ile siyaset arasına çok daha kalın çizgilerle mesafe koymalı ve terörizmi açıkça reddetmelidir. Terörden beslenenler şunu çok iyi bilmeli ki ‘Âlemde şer, Oğuz'da er tükenmez’

Son Güncelleme: 18.04.2018 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.