SMS'den sonra telefonla da soracak

AK Parti yerel seçimlerde aday belirlerken yüz yüzü anket yerine hem SMS yollayarak hem de telefonla arayarak halkın memnuniyetini öğreniyor.

13 Eylül 2018 Perşembe 21:56
SMS'den sonra telefonla da soracak

AK Parti yerel seçimlere yönelik çalışmalarını hızlandırırken; halkın belediyelerden beklentilerini tespit etmek için de saha araştırmalarına devam ediyor. Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından belirlenen başkan yardımcıları sorumlu oldukları bölge ve illerde çalışmalarına başladı. Teşkilatlar, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelen başkan yardımcıları, halkın taleplerine kulak veriyor. Daha sonra halktan gelen talepler değerlendirilerek çıkan sonuçlar rapor haline getirilecek.

İKİ FARKLI ARAŞTIRMA

Yeni Şafak’ın haberine göre; AK Partili bazı belediyelerin, seçmenin bakışını ölçmek için SMS yoluyla hemşehrilerine sorular sormasının ardından Genel Merkez hem SMS yollayarak hem de telefonla arayarak halkın memnuniyetini öğreniyor. SMS’lerde “Belediye başkanından memnun musunuz?”,“Belediyenin çalışmasından memnun musunuz?”, “Kimi belediye başkanı olarak görmek istersiniz?” gibi sorular yöneltiliyor.

AMAÇ MANİPÜLASYONU ÖNLEMEK

AK Parti kaynakları, yüz yüze yapılan anketlerde vatandaşlarda manipülasyona neden olabileceği düşüncesiyle böyle bir çalışma başlattıklarını belirterek, en doğru cevabın SMS yoluyla öğrendiklerini vurguladı. Bir hafta içerisinde gelen cevapları rapor haline getirecek olan AK Parti, başkan yardımcılarından gelen sonuçlarla da karşılaştıracak.

Son Güncelleme: 14.09.2018 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum 2018-09-14 08:31:51

Çorum diğer illere göre yatırımdan çok geri kaldı üvey evlat gibi, inşAllah halka sorarlar bu sefer zor, iktidar partisine Cumhurbaşkanımız için oy veriyoruz, bu sefer konuşulan aday çorum'dan gösterirlerse oy vermem.

Avatar
Dağlı 2018-09-13 23:13:52

Manipülasyon derken amirim?
Hangi ilçelerde? Merkez de hangi mahallelerde? Hangi vatandaşÃ mesaj atıldı da kim arandı acaba? ??
İlçe başkanları, merkez ilçe başkanı üyelerinin tel numaralarını doğru düzgün verdimi acaba? ??

Avatar
Tekilat 2018-09-14 08:10:59

Teşkilata emir verirsen beni seç diye istediğin doğru cevabı alırsın... Zaten siz istediğiniz o ama vatandaşın istediği kim (O değil)