Sobacılar Arastası'nda seçim çalışması

İyi Parti Alaca'da istişare etti, adaylar Sobacılar Arastası'nda esnaf turu yaptı, gençlik kolları afiş çalışmasını sürdürdü.

19 Haziran 2018 Salı 00:57
Sobacılar Arastası'nda seçim çalışması

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Milletvekili adayları Fatih Mehmet Arslan ve Sefer Yılmaz, Sobacılar Arastası esnafını ziyaret ederek destek istediler.

Esnaf turunda parti politikalarını aktaran İyi Parti temsilcileri, Meral Akşener’in selamını vatandaşlara ileterek, İYİ Parti’nin iktidar olmasıyla birlikte Çorum’a yapacakları hizmetler hakkında bilgiler verdi.

ALACA’DA İSTİŞARE

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, partisinin Alaca seçim merkezinde istişare toplantısı düzenledi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdüladir Şahiner ve İlçe Başkanı Fazlı Koçak ile birlikte partililerle bir araya gelen Özsaçmacı, 24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili partililerle istişarelerde bulundu.

Özsaçmacı, İyi Parti ve Meral Akşener’e neden oy verilmesinin önemini anlattı. Ülke genelinde ve Çorum’da partisi ve diğer siyasi partilerin mevcut durumları hakkında bilgiler aktaran Özsaçmacı, oy kullanma şekline dikkat çekerek, sandık görevlilerinin ve müşahitlerin dikkat etmesi gereken hususları hatırlattı.

GENÇLİK KOLLARI ÇALIŞMA YAPTI

İyi Parti İl Gençlik Kolları, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

İl, ilçe ve köylerde bayrak ve afiş asma, broşür dağıtma çalışmalarını sürdüren partili gençler, bugün İnönü Caddesi üzerinde bir binanın dış cephesine Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in pankartı ile “Yüzünü Güneşe Dön Türkiye” yazılı afiş astılar.

Son Güncelleme: 19.06.2018 01:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.