Solmaz’dan renkli adaylık tanıtımı

CHP Çorum eski İl Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyesi Avukat Dinçer Solmaz...

25 Ocak 2015 Pazar 16:30
 Solmaz’dan renkli adaylık tanıtımı


CHP Çorum eski İl Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyesi Avukat Dinçer Solmaz, partisinden milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.


Dün düzenlediği toplantıyla adaylığını kamuoyuna duyuran Dinçer Solmaz, açıklamasında demokrasi vurgusu yaptı.


As Kültür Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya CHP eski İl Başkanı Cengiz Atlas ve teşkilat yöneticileri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.


Slayt gösterisinin ardından özgeçmişi hakkında bilgiler vererek konuşmasına başlayan Solmaz, ailesinden örnekler vererek CHP’de siyaset yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.


‘ÖN SEÇİM, CHP’DE DEMOKRASİ ŞÖLENİ’


‘Geleceğimizi birlikte kuralım’ başlıklı sunumunda Haziran ayında yapılması planlanan genel seçime dikkat çeken Solmaz, “Ülkemiz ve partimiz önemli bir sürece giriyor” diye konuştu.


CHP’nin parti içi demokrasiyi içselleştirdiğine vurgu yapan Solmaz, bu doğrultuda milletvekili adaylığı için  Mart ayında ön seçime gidileceğini hatırlattı. Ön seçimin bir demokrasi şöleni havasında geçeceğini belirten Solmaz, şahsına gösterilen teveccühten duyduğu memnuniyeti ve şükranlarını ifade etti.


“Memleketime hizmet için vargücümle çalışacağıma ve partimizin logosundaki 6 okun çizgisinden asla sapmayacağıma söz veriyorum” diyen Solmaz, konuşmasında Uğur Mumcu başta olmak üzere terör saldırıları sonucu yaşamını yitiren bazı isimleri de andı.


Milletvekili aday adaylığını açıklayan Av. Dinçer Solmaz’ı ilk kutlayan isim CHP eski İl Başkanı Cengiz Atlas oldu.



Son Güncelleme: 25.01.2015 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.