Sonuçlar masada

AK Parti İl Teşkilatı 24 Haziran seçimlerinde Çorum'da elde edilen sonuçları masaya yatırdı

03 Temmuz 2018 Salı 16:59
Sonuçlar masada

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27 Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nin Çorum sonuçlarını değerlendirmeye aldı.

24 Haziran seçimlerinin sonuçlarının netleşmesinin hemen ardından harekete geçen AK Parti İl Başkanı Karadağ, yerel dinamikleri oluşturan vatandaşlar, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden seçime dair görüş, düşünce, öneri ve fikirlerini aldı.

Karadağ’ın başkanlığında gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu toplantısında gündem seçim propaganda süresince sahada aralıksız çalışan parti yönetiminin değerlendirmeleriydi.

Öte yandan İl Başkanı Karadağ başkanlığında yapılan AK Parti İlçe Başkanları toplantısı ile tüm ilçelerin seçim sonuçları masaya yatırılırken, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ise ilçe merkezleri ve köylerin seçim sonuçları detaylı bilgi verdi.

AK Parti İl Başkanı Karadağ, yerel dinamikler, saha ve parti teşkilatlarından alınan tüm bilgiler ışığında yerel seçimlere hazırlık teşkil edecek çalışmaların alt yapısına şimdiden başladıklarını bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilip 2018-07-03 17:29:27

Sonuçlar ortada vatandaş karneni verdi.
Reis mükemmel vekiller hızına yetişemedi.

Avatar
Kenann 2018-07-04 00:28:52

Bu sonucun mutlaka hesabı verilmeli..

Avatar
Halim salim 2018-07-04 01:44:30

Vatandaş kendisini çok sevdiği için oy vermemiş.

Avatar
Çorumlu 2018-07-03 19:56:02

Yüzde 12 kaybın var derhal istifa et gülmeyi bırak idarecilere baskıdan vazgeç