SP'den AK Parti'ye cevap

SP İl Başkanı İbrahim Zorlu, Uğurludağ'dan 60 kişilik grubun AK parti'ye geçişine dair haber ve açıklamalara cevap verdi.

21 Haziran 2018 Perşembe 13:27
SP'den AK Parti'ye cevap

SP İl Başkanı İbrahim Zorlu, Uğurludağ İlçe Başkanı’nın görevden alınması ve 60 kişilik grubun AK Parti’ye katılımı hususunda açıklama yaptı.

İşte Zorlu’nun o açıklaması;

“Sizlerin de yakından takip ettiğiniz üzere 18.06.2018 tarihi itibariyle Teşkilat içi sebeplerden ötürü il yönetim kurulu kararıyla ilçe başkanlığı görevinden alınan ve 20.06.2018 tarihinde öğle saatlerinde medya aracılığıyla siz değerli halkımıza duyurulan Uğurludağ eski İlçe başkanımız Rıfat İPEK, 20.06.2018 (dün akşam) Ak Parti il binasında yapılan bir basın açıklamasıyla partimizden kendisi, yönetimi ve 60 kişilik Saadet Partisi üyesiyle birlikte istifa ettiğini ve Ak Partiye katıldıklarını kamuoyunu duyurmuşlardır.

Biz Milli Görüş olarak Türkiye Cumhuriyeti gibi kişisel özgürlüklerin olduğu bir ülkede, bir şahsın veya yanında olanların siyasi görüşüne karışacak ve sen nasıl bunu yaparsın diyecek değiliz. Lakin bazı gerçeklerinde bilinmesi gerekmektedir.

Birincisi 60 üye ve yönetimle istifa ettiğini iddia etseler de bizim Saadet Partisi olarak Uğurludağ ilçemizde kayıtlı ilçe başkanımız ve yönetimi de dahil 8 adet kayıtlı üyemiz vardır,  İlçe Seçim Kurulu kayıtlarına dileyen bakabilir.

İkincisi 1 Kasım 2015 seçimlerinde partimiz Uğurludağ ilçemizde köyleri de dahil olmak kaydıyla 60 üye başkan ve yönetim olduğunu iddiasına karşın 16 oy verilmiştir. Bugün yaptıkları baştan aşağı yalanlarla ve iftiralarla dolu bu basın açıklaması Nasrettin Hoca’nın kedisine dönmüştür.

Saadet Partimiz ve kıymetli Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu ile alakalı PKK yandaşlığı ve FETÖ taraftarlığı iftirasını ise biz hiçbir cevap vermeden kendilerine iade ediyoruz.      

Biz 50 yıllık tertemiz bir maziye sahip olan Milli Görüş Hareketi olarak cennet vatanımızın teminatı olmaya devam edeceğiz. Hiçbir zamanda yalan ve iftiraya pabuç bırakmayacağımızı kıymetli halkımıza bildirir, 24 Haziran seçimlerinin de öncelikle şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dileriz.”

           

Son Güncelleme: 21.06.2018 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dağdelen 2018-06-22 09:44:40

Saadet Partileri
Mustafa Kemalin askeri yaparak Onurlandıran
Yasin Börünün Katili Demirtaşı Özgürlük Diye Saadetlilere Demokrasiyi Öğreten
Saadetlileri İngiliz yaşam tarzı vaat eden İngiliz Sekürleşmesi ile Saaadetlileri İngiliz Uşağı Yapmaya söz veren
Bilge Lider Temel karamollaoğuna Teşekkür Ediyoruz

Avatar
Vatandas 2018-06-21 14:34:58

Demirtaşa özgürlük diyen karamolla degilmi siyasi gecmisden bahsetmişsin erbakan hocanın ismini agzınıza almayın 28 şubat sürecinde rahmetli hocaya etmedigini bırakmayan chp nin kölesi haline geldiniz o eski milli görüşle alakanız yok fatih erbakan da sizin çizgiden saptıgınızı söylüyor hadi onuda hain ilan edin bi o kaldı.

Misafir Avatar
vatandaşa cevap 2018-06-21 14:42:57 @Vatandas

Megri megri türküler söyleyen kimdi PKKlılarla birlikte Diyarbakır meydanında bir de onu söylesene vatandaş rumuzlu arkadaş.

Beğenmedim! (6)
Avatar
Sami 2018-06-21 21:07:03

Akp nin yalan işleri çok. Devlet imkanları kullanarak 15 tv yi kıllanarak algı yapıyor.