SP esnafı dinledi

Saadet Partisi Çorum milletvekili adayı Mehmet Durmaz seçim çalışmalarına...

31 Ekim 2015 Cumartesi 09:27
SP esnafı dinledi

Saadet Partisi Çorum milletvekili adayı Mehmet Durmaz seçim çalışmalarına Oğuzlar ilçesinde  devam etti.Yapılan açıklamaya göre, Oğuzlar Saadet Partisi ilçe başkanı Mehmet Ali Çırak'la birlikte esnaf ziyaretine  çıkan Mehmet Durmaz esnafın  sorunlarını dinledi.

Durmaz ; Anladığım kadarıyla Oğuzlar ilçemizin  en büyük sıkıntılarından biriside işsizlik ve göç problemi zaten bu iki problem bir arada olunca  o beldenin büyümesini yeni nesillerin işsizlik yüzünden büyük şehirlere göç etmesini sağlamaktadır. Buradaki ve çevre  köylerde bulunan gençlerimize iş istihdamı sağlanmalıdır. Eğer siz  değerli kardeşlerimiz bizleri meclise taşırsanız 96 Erbakan  hükümeti dönemindeki gibi tekrar bu ilçemizi şaha kaldırırız  tarım ve  hayvancılığa gereken  ilgi ve alaka tekrar  bizim iktidarımızla mümkün olacaktır.

Çiftciye sadaka verir gibi tarla parası vermeyeceğiz ürettiği ürünün hakkını fazlasıyla vereceğiz bizim işcimiz,  köylümüz, esnafımız, memurumuz zekata muhtaç  hale  getirildi biz bu gidişe dur  demek için  burdayız bizlere oylarınızla destek olun  dualarınızıda eksik etmeyin  dedi.


Kahvehane ve esnaf ziyaretleri esnasında Çorum Cumhuriyet Halk Partisi  milletvekili adayı Tufan Köse karşılaşan Mehmet Durmaz kahvehanede çay içerek sohbet ettiler 1 Kasım seçimleri ülkemize milletimize  hayırlı olsun temennilerini ilettiler.



 

 

Son Güncelleme: 31.10.2015 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
chpli vekili SP vekil adayı yaptınız ya :) 2015-10-31 23:47:27

chpli vekili sp vekil adayı yaptınız ya :) helal size...