SP Osmancık'ta kongre yaptı

Saadet Partisi Osmancık İlçe Kongresi yapıldı

12 Şubat 2018 Pazartesi 01:08
SP Osmancık'ta kongre yaptı

Saadet Partisi Osmancık 6. Olağan kongresi Osmancık Belediye Salonu’nda gerçekleştirildi

Kongreye Saadet Partisi GİK Üyesi Ahmet Bölükbaş, İl Başkanı Faruk Cıdık, Çorum eski Milletvekili Zülfikar Gazi, Osmancık Belediye Başkan Adayı Muhammet Ali Karatepe, AK Parti Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Başkanları Mustafa Kütük, Mustafa Ayvalı, Vehbi Özdemircan, Üzeyir Özseçer, Muttalip Güler Cansuyu Derneği İl Temsilcisi Ahmet Akif Çoban, İsomder Çorum İl Başkanı Abdullah Gökgöz ve partililer katıldı.

Kongrede Divan Başkanlığına seçilen Saadet Partisi GİK Üyesi Ahmet Bölükbaş, Afrin’de şehit verdiğimiz başta Osmancıklı Pilot Yüzbaşı İlker Mert Karaman ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Bölükbaş, Osmancık ilçe başkanlığına bugüne kadar hizmetleri olan eski başkan Muttalip Güler ve yönetimine teşekkür etti.

Siyasi konuşmalarda söz alan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık ise şöyle dedi; “Bugün her ne kadar kongremizin heyecanını yaşıyor olsak ta içimiz buruk. Afrin operasyonları başladı başlayalı onlarca şehidimiz var. Şehitlerimizden birisi de Pilot Yüzbaşı İlker Mert Karaman kardeşimiz. Rabbim tüm şehitlerimize rahmet eylesin.

Şubat ayı malumunuz üzere şehitler ayıdır, cennet mekan Abdulhamithan’ın vefat ettiği aydır, Cennet mekan liderimiz Necmettin Erbakan'ın vefat ettiği aydır. Çorum'un, İskilip İlçemizin kıymetli alimlerinden Atıf Hocamızın şehit edildiği aydır ve buna benzer onlarca büyüğümüzün isimlerini sıralayabiliriz. Rabbim bizleri de dava büyüklerimizle, şehitlerimizle cennetinde buluştursun.

Malumunuz üzere Orta Doğu’da kan ve gözyaşı hiç dinmeden devam ediyor. Biz bu coğrafyadaki kuklayı da kuklacıyı da görmekteyiz. Düşmanını tanımayan milletten hiç bir fayda gelmez.

Bugün Orta Doğu’da başta Irak, Suriye, Libya, Filistin ve Türkiye bir çok ülkelerde kan ve göz yaşı var, bunun sebebi siyonizmdir. Siyonizmin hedefi Arzı Mevuttur. Ülkemize uzanan bu elleri biz kıracağız inşallah.

Biz hak davanın savunucuları olarak yılmadan yorulmadan takatimizin sonuna kadar çalışmalarımızı yürüteceğiz. Osmancık’ta bugüne kadar hizmetleri bulunan eski yönetimimize teşekkür eder, yeni seçilecek olan kardeşlerimize de başarılar diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165