SP’li gençler Fikir Duvarı oluşturdu

Saadet Partisi Gençlik Kolları'nca başlatılan orjinal bir proje hayata taşındı. Fikir Duvarı adıyla...

04 Nisan 2015 Cumartesi 16:09
 SP’li gençler Fikir Duvarı oluşturdu


Saadet Partisi Gençlik Kolları'nca başlatılan orjinal bir proje hayata taşındı. Fikir Duvarı adıyla oluşturulan afiş üzerine gençlerin beklenti ve fikirlerini yazmasını isteyen SP'li gençler, istekleri rapor haline getirip genel merkezlerine taşıyacak.


SP İl Başkanı Faruk Cıdık, parti yöneticileri ve milletvekili aday adaylarının da katıldığı bir törenle, Fikir Duvarı'nın açılış ve tanıtımını yapan SP Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dügencili, "Partimiz her zaman gençlere değer vermiş ve isteklerine öncelik tanımıştır. Fikir Duvarı projemiz, iki gün süreyle gençlerimizin istek ve taleplerine açık olacaktır." dedi.


Parti binası önünde bulunan Küçük Park'a asılan dev afiş üzerine gençlerin her konudaki isteklerini yazarak, ifade etmelerini isteyen SP İl Başkanı Cıdık, projeyi hayata geçiren SP Gençlik Kolları başkanı ve yönetimini kutladığını bildirdi.




Son Güncelleme: 04.04.2015 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gencsaadet 2015-04-04 19:10:50

Büyüksün baskan