SP’ye göre ülke kaosa sürükleniyor

Saadet Partisi(SP) Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, dün akşam Çorum’a gelerek, partililerle toplantı yaptı.

07 Şubat 2015 Cumartesi 14:08
 SP’ye göre ülke kaosa sürükleniyor


Saadet Partisi(SP) Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, dün akşam Çorum’a gelerek, partililerle toplantı yaptı.


Parti binasında yapılan basın toplantısında konuşan SP Genel Başkan Yardımcısı Tongüç,  üç aylık program çerçevesinde bütün illerde değişik halk kesimleriyle buluşarak, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceklerini bildirdi.


SP İl Başkanı Faruk Cıdık, SP Merkez İlçe Başkanı Sinan Yılmaz ve partililerin katıldığı istişare toplantısında konuşan Tongüç, “Saadet Partimizin Genel Merkezi tarafından düzenlenen Halkla Kucaklaşma Programını icra etmek üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Üç günlük program çerçevesinde bütün illerimizde değişik halk kesimleriyle buluşup sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret edeceğiz. Yapılacak olan kanaat önderleri, STK, esnaf, mahalle ziyaretleri ile halkımızla bire bir görüşme, sorunları yerinde dinleme, halkın nabzını tutma, halkın beklentilerini bir kez daha tespit etme ve bunların çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulunarak son derece önemli bir çalışma yapacağız.” bilgisini verdi.


Güncül konuları da değerlendirdiği konuşmasında Tongüç, “Türkiye kaosa doğru sürüklenmektedir. Türkiye’nin dış politikasını tekrar gözden geçirmesi gerekmektedir. Ekonomimiz hiç iyi bir durumda değildir. Hâlâ Kemal Derviş politikası devam etmekte. Yerli üretim bitmek üzeredir. 614 milyon dolara varan borçla Türkiye’nin rahata varması mümkün değildir. Özelleştirme yaparak bu borçlar ödenemez.” dedi.



Son Güncelleme: 07.02.2015 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet şentürk 2015-02-11 13:20:45

sp ihtidar olamaz onlarda diğer partiler gibi hayal kuyorla haziran seçimlerin akp nin devrimi olacak