STK’lara teşekkür etti

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Berat Uzun, partisinin STK temayülü yoklaması sonrası değerlendirme yaptı.

25 Mart 2015 Çarşamba 09:55
 STK’lara teşekkür etti


AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Berat Uzun, partisinin STK temayülü yoklaması sonrası değerlendirme yaptı.


Türkiye ve Çorum'da gerçekleştirilen AK Parti Milletvekili Aday Adayları için STK temayül yoklamasının önemli bir gelişme olduğunu belirten Uzun, açıklamasında şöyle dedi:


“Milletvekilliği seçimleri doğrultusunda bir ülkenin ve yerelde illerimizin, Çorum'umuzun dinamiklerini iyi bilen STK’ların görüşlerinin alınması AK Parti iktidarının sivil topluma verdiği önemin bir göstergesidir.


Aday adaylığımızı açıkladığımız ilk günden itibaren STK’lara bir çok ziyaret gerçekleştirdik. Gittiğimiz her ortamda STK’ların siyasetve toplumdaki önemine vurgu yaptık. Çorum'umuz için kuracağımız istişare mekanizmasının en önemli unsurlarından birisinin STK’lar olacağını belirttik.


Geçmişte aldığımız görevler esnasında birçok STK ile ortak projeler gerçekleştirip, sivil toplumun gelişmesi yönünde çalışmalarda bulunduk. Bu görevler esnasında edindiğimiz bilgi ve tecrübelerimizi Çorum'umuza aktarmak için birlikteliğimiz daim olacak.


STK’lara önem veren aday adaylarından olmamız hasebi ile bizlere teveccüh gösteren, destek veren, elimizi bırakmayan, bırakmayacağını da beyan eden tüm STK yöneticilerine teşekkür ederiz.


En kısa zaman içerisinde bizlere destek olan veya olamayan tüm STK’ları ziyaret edeceğimizi buradan beyan ediyoruz. " dedi.



Son Güncelleme: 25.03.2015 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A.Ş. 2015-03-25 10:03:20

Berat Uzun kardeşimize başarılar dileriz.