Stratejik konumuyla yatırım çekecek

Osmancık OSB'de alt yapı çalışmaları devam ederken, ilçenin stratejik konumu itibariyle yatırımcıların ilgisini çektiği belirtildi.

31 Temmuz 2018 Salı 15:44
Stratejik konumuyla yatırım çekecek

Osmancık’ta 2015 yılında kuruluş kararı ile çalışmalara başlanan Organize Sanayi Bölgesi’nde son aşamaya gelindi. Parsellerin yolları ile birlikte kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu ve doğalgaz alt yapısı tamamlanan sanayi bölgesinin elektrik hatları da ihale edildi.

YATIRIMCILAR TEŞVİK VERİLECEK

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık OSB’nin 51 sanayi parselinden oluştuğunu hatırlattı.

Yatırımcılara önemli teşvikler sağlanacağını belirten Kaya “Osmancık ilçemiz konum olarak stratejik bir noktada yer alıyor. Osmancık OSB’ye yoğun bir ilgi olacağını düşünüyoruz. Şimdiden yurt içinden ve yurt dışından talepler var. Tabi bizim arzumuz daha fazla istihdam sağlayan ve ihracat yapan yatırımcıların gelmesidir.” dedi.

Kaya, OSB’nin elektrik hatlarının Ekim ayına kadar tamamlanacağını belirterek, çalışmaların bitirilmesinin ardından yatırımcılara arsa tahsisi yapılmaya başlanacağını kaydetti.

YÖNETİM BİNASINA 750 BİN TL HİBE

Milletvekili Kaya, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi’nin yönetim binası için hazırlanan projeye Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından 750 bin TL hibe verildiğini,  söz konusu binanın da kısa süre içerisinde temelinin atılacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 31.07.2018 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165