Sungurlu’nun talepleri Uslu’da

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu...

16 Aralık 2014 Salı 17:05
 Sungurlu’nun talepleri Uslu’da


Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret etti. Şahiner ziyaretinde; Sungurlu'nun içme suyu, vidanjör ve Şehir stadyum ile ilgili taleplerini ileti.


Uslu, "İletmiş olduğunuz taleplerle ilgileneceğiz. Çorum'un 12.796 km², her karış toprağına, ilçelerimize, insanımıza hizmet etmek için bütün imkânlarımızı sonuna kadar ve adilane bir şekilde kullanıyoruz. Her ilçemizin öncelikleri, ihtiyaçları ve gereksinimleri farklı. Öncelikler bizim ajandamızı belirler. Bu doğrultuda tüm milletvekillerimizle yaptığımız çalışmalarla, devletin imkânlarını en uygun, verimli ve adaletli bir şekilde Çorum'a kullandırmaya çalışıyoruz. Yapılan çalışmalar da partizanlık, spekülasyonlar yapılmamalı, yiğidin hakkını yiğide vermek gerekir. Sadece kendimiz gibi düşünenlerle değil, her kesimle diyalog ve işbirliği olmalı. Önceliğimiz memleketimiz ve insanımızdır " dedi. 




Son Güncelleme: 16.12.2014 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165