Sungurlu’ya cami cemevi projesi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Okay Erözgün ikinci Cami...

20 Kasım 2013 Çarşamba 15:29
 Sungurlu’ya cami cemevi projesi


Çorum'un Sungurlu ilçesinde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Okay Erözgün ikinci Cami-Cemevi Kültür Merkezini Sungurlu’ya yapacaklarını söyledi. 

Sungurlu’dan AK Parti Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Okay Erözgün ezberleri bozmaya devam ediyor. Başbakanımızın gösterdiği yolda yılmadan yorulmadan ilerlemeye devam edeceğiz diyen Erözgün, “İlki Ankara Mamak’ta uygulanacak olan ve temelleri atılan Cami-Cemevi ve Kültür Merkezi Kompleksinin ikincisini inşallah Sungurlumuza kazandıracağız. Sungurlu’dan kanaat önderleri ile görüşmelerimiz neticesinde birlik ve beraberliğin simgesi olan Cami-Cemevi yan yana projemizi Sungurlumuzda gerçekleştireceğiz ve alevisi ile sünnisi ile ayrılmaz bir parça olduğumuzu tüm
Türkiye’ye göstermiş olacağız” dedi.

Erözgün proje bittiğinde diller ve gönüllerin aynı aşkı niyaz edeceğini, önyargıların bu mekanların duvarlarına toslayarak yok olacağını belirterek, “Biz aynı pınardan beslenen fidanlarız. Aynı çınarın dallarıyız ve aynı inancın yollarıyız” dedi.

Projenin teknik detayları hakkında da bilgi veren Erözgün, “2 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek kompleksin içinde dede odası, imam odası, 200 kişilik konferans salonu, 150 kişilik aşevi, cenaze hizmetleri için gasilhane ve morg, kurban tığlama alanı, çocuklar için okuma salonu, misafir kabul salonları, çay ve sohbet salonları olacak. Projemiz bizzat seçilmemiz halinde Sungurlu Belediyesi tarafından yönetilecektir şeklinde konuştu.






(İHA)

Son Güncelleme: 20.11.2013 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165