‘Süreç AK Parti aleyhine işliyor’

CHP İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

19 Temmuz 2015 Pazar 14:03
  ‘Süreç AK Parti aleyhine işliyor’


CHP İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.


Ramazan Bayramının ikinci günü olan Cumartesi günü 11.00-12.30 saatleri arasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına partililerin ilgisi yoğun oldu.


Bayramlaşma törenine CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, İl Kadın Kolları Başkanı Melda Özüdoğru ile birlikte belediye ve il genel meclisi üyeleri, il ve merkez ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.


Programda sırasıyla birer konuşma yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, İl Başkanı Gürsel Yıldırım ve CHP Çorum Milletvekili ve TSMM İdare Amiri Tufan Köse, İslam coğrafyasında yaşanan katliamlardan dolayı Ramazan Bayramını buruk kutladıklarını belirterek, bölgede akan kanın bir an önce durmasını temini ettiler.


CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, programda yaptığı konuşmada bayramların sevincin, mutluluğun, özgürlüğün ve kardeşlik duygularının en diri biçimde yaşandığı özel günler olduğunu ifade etti.


Bayramların küskünlük ve kırgınlıkların bir tarafa bırakılması gereken günler olduğunu anlatan Yıldırım, "bayramlar özgürlük ve barışın bayram tadında yaşandığı günlerdir. Buradan tüm halkımızın bayramını kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum" dedi.


'Bayramlar birlik ve beraberliğimizin simgesidir'


CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, bayramların birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği günler olduğunu, ancak, acının, kan ve gözyaşının hüküm sürdüğü coğrafyamızda bu bayrama da buruk bir şekilde girdiklerini söyledi.


CHP İl Örgütü tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, bayramların; sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, paylaşma ve hoşgörünün hakim olduğu en önemli ve en özel günler olduğunu ifade etti.


Bayramların özünde, birlik beraberlik ve dayanışma bulunduğunu kaydeden Suludere, konuşmasında şöyle dedi:


"Bayramların özünde dargınlıklara, kırgınlıklara, kavgalara son verilerek barışmak, kucaklaşmak vardır.


Ancak, acının, kan ve gözyaşının hüküm sürdüğü coğrafyamızda bu bayrama da buruk bir şekilde girmekteyiz.


Hemen yanı başımızda, sınırlarımızda gerçekleşen katliamların, vahşetin ve zulmün acısını yüreğimizde hissetmekteyiz.


Yaşanan bu zulmün bitmesi, akan kanın durması, nefret söylemlerinin yerini, sevgi söylemlerinin alması en büyük dileğimizdir.


Bu bayramda da dünyada ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulduğu, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların son bulduğu, demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten, yaşanacak bir Türkiye özlemimizi yineliyoruz.


Ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, barış ve adalet getirmesi dileğim ile tüm Çorumlu hemşerilerimin ve ulusumuzun Ramazan Bayramı'nı kutluyorum"
 

'Süreç AKP'nin aleyhine Türk halkının lehine işliyor'


CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, 7 Haziran seçimleriyle başlayan Türkiye'deki yeni sürecin AKP'nin aleyhine, 77 milyon yoksul Türk halkının ise lehine işlediğini söyledi.


CHP Çorum İl Örgütü tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılan CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, Türkiye'nin 7 Haziran seçimleriyle aydınlık ve güzel günlere bir adım daha yaklaştığını ifade etti.


Köse, "huzur, barış ve adaletin hakim olduğu bir Türkiye'de CHP iktidarında nice bayramlar yaşamayı diliyorum" şeklinde konuştu.


Seçimlerin ardından geçen 40 günlük süreçte olması gereken şeyin bir partinin negatif tutumu nedeniyle gerçekleşmediğini kaydeden Milletvekili Köse, " 7 Haziran seçimlerinde milletin iradesiyle oluşan 3 partili yeni iktidar alternatifi, bir partinin negatif tutumu nedeniyle gerçekleşmedi.


Ancak her şeye rağmen aydınlık günler bizleri bekliyor.


Keşke bu negatif tutum olmasıydı.


Her şeye rağmen süreç, AK Parti'nin aleyhine, 77 milyon insanın lehine işliyor" şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 19.07.2015 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.