Takipçilerine teşekkür etti

AK Parti İl Başkanı Karadağ, Twitter takipçilerine teşekkür etti.

24 Ağustos 2018 Cuma 12:03
Takipçilerine teşekkür etti

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşımda bulunan takipçilerine teşekkür etti.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Mehmet Karadağ adına il başkanı sıfatıyla AK Parti Çorum twitter hesabından yapılan haber paylaşımları, twitter kullanıcıları tarafından en çok RT (retweet) alan veya favori gösterildikleri için günün en çok konuşulan, ilgi gören etiketleri arasında birinci sırada yer aldı.

Karadağ, kendi adına yapılan paylaşımlara gösterilen yoğun ilgi nedeniyle birinci sırada yer aldıklarını belirterek, twitter takipçilerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 24.08.2018 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memleket 2018-08-25 04:57:48

Memleket yangın yeri kur olmuş bilmem kaç enflasyon bir okadar insanlar ekmek can derdinde hükümet çözüm için ne yapabiliriz diye çözüm üretmeye çalışıyor. İl başkanı denen zad.işi gücü bırakmış beni kaç kişi rt yaptı derdinde bu millet sizin elinize kalsa vah ki vah. Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.

Avatar
Way ki way.. 2018-08-25 12:17:26

Önemli tabi..
Twitter’ın dışında face ve instagram da da Etkin olmalı yüce insan büyük il başkanı.. bu adamlar bu memlekette siyaset yapıp ( kağıt üzerinde ) başarılı oluyor ya.. yazık bize .. çok yazık.. demekki hakediyoruz

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-08-25 22:51:53

iyide bizim güvercin mi yok yok tivitırımız yok önce faceden görüyordum ve iki şey yazıyordum şimdi yazamayacakmıyım

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-08-25 23:00:10

selman mehmet karaday kaç secim yaptı ve kacını kazandı çok biliyorsan bide onu yazar mısın o kadar da büyük gölge temsilci vs çok biliyorsan acık yazda bizde bilgilenelim

Avatar
Selman 2018-08-25 16:52:03

Yorum yapan muhterem zad’lar şuan tatil yerleri tıklım tıklım dolu bırakın otelleri caddelerinde sokaklarında adım atacak yer yok bırakın abidik gübidik laf kalabalığını millet işinde gücünde tatilinde ülkede kriz varmış ülke kötü’ye gidiyormuş dolarmı belirliyor bu ülkenin krizini işinize bakın sizin gibi vatansızlar olduğu sürece kriz var diyenlerin ağzı susmaz Saygı Değer Devlet Başkanımızın,Çorumdaki gölgesi ve Emiri olan Sayın Mehmet Karadağ başkanımızı tebrik ediyorum başarılarınon devamını diliyorum Allah yar ve yardımcısı olsun.

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-08-25 22:55:25

başarı başarı ne başarısı yüz defa yazmışımdır abi merkez ilçenin oylarına bakılınca ne kadar başarı oldugu meydanda biz köyler ilçeleri ilçelerd bizim adımıza merkez ilçe oyunu enaz 5 puan fazlaaştırıyor bu mu başarı

banner165