Talepleri dinledi, talimat verdi

Ceritoğlu ve Karadağ Osmancık'ı ziyaret etti

19 Ağustos 2017 Cumartesi 15:44
Talepleri dinledi, talimat verdi

AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Osmancık’ı ziyaret etti.


Milletvekili Kurt tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Osmancık’ı gezen Ceritoğlu ile Karadağ, sabahın erken saatlerinde dükkanlarını açan esnafla sohbet etti.


AK Parti Osmancık İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ceritoğlu, İlçe Başkanı Cafer Karlı’dan teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı.


Ceritoğlu ile Karadağ, daha sonra Osmancık İlçesinde muhtarlarla Gemici Tabiat Parkı’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek sohbet etti.


Osmancık ilçe ve köy muhtarları, sorunlarını ve isteklerini Milletvekili ile İl Başkanına iletirken, yapılan hizmetlerden memnuniyet duydukları ifade edildi.


Milletvekili Ceritoğlu, köy ve mahallelerin sorunlarını birinci ağızdan dinlemek ve muhtarlarla istişare ederek, hızlı hizmet akışını gerçekleştirmek için bu tür toplantıları tüm ilçelerde düzenleyeceklerini söyledi.


Muhtarların tek tek taleplerini dinleyen Ceritoğlu, not alarak ilgili birimlere telefonla gerekli talimatları verdi.


Osmancık İlçesi’ni kendi ilçesi olarak kabul ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, “Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız liderliğinde nice hizmetler yapmaya, ülkemizi kalkındırmaya sizlerle birlikte devam edeceğiz” dedi.

Eski günlerin geri de kaldığının altını çizen Karadağ, “Bizler birlik ve beraberlik içinde olup daha çok hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Kanalizasyon, içme suyu, sulama suyu vb. çalışmalar yüzde 100 oranında tamamlandı. AK Parti gelinceye kadar hiçbir ilçemizde ve köylerimizde kanalizasyon vb. çalışmalar yapılmamıştı. Şükürler olsun iktidarımız tamamladı” ifadelerini kullandı.

Siyasetçiler olarak milletin emrinde olduklarını kaydeden Karadağ, “Cumhurbaşkanımız bize şunu emrediyor. O nasıl milletinin hizmetkârı olduysa bizler de sizlerin hizmetkârı olacağız. Bu bir devlet-millet kaynaşması, siyasi içerikten ziyade iktidar partisinin Milletvekili ve İl Başkanı ayağınıza gelip sorunlarınızı dinliyor” diye konuştu.


Bayan muhtarlar Merkez Muhtarı Aysel Bulduk ve Kum Baba Köyü Muhtarı Sultan Aslan’ın Ceritoğlu’na hemcinsleri olduğundan dolayı özel ilgi gösterdikleri belirtildi.


Ziyaretlere Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, AK Parti İlçe Başkanı Cafer Karlı, yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı eşlik etti.




 

Son Güncelleme: 21.08.2017 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165