‘Tansiyonu düşürün’ çağrısı

İl Genel Meclisi'nde CHP ile Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya arasında yaşanan gerginlik gündemde.

06 Eylül 2018 Perşembe 12:29
‘Tansiyonu düşürün’ çağrısı

İl Genel Meclisi’nde CHP meclis üyeleri ile Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya arasında yaşanan gerginlik üzerine tansiyonun düşürülmesi çağrısında bulunuldu.

Yapılan açıklamaya göre, CHP Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, İl Basın Sözcüsü İlhami Türksal, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, İl Genel Meclis Üyeleri Yıldız Bek, Haydar Erdem, Rıdvan Samsunlu ve Satılmış Gökçe, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette CHP’li meclis üyeleri ile İl Genel Meclis Başkanı arasında yaşanan gerginlik konuşuldu.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, yaptığı konuşmada, tartışmaların Çorum’un huzurunu, birliğini ve bütünlüğünü olumsuz etkilediğini, makam sahibi insanların daha duyarlı, uygun bir dil ve tarzla hareket etmesinin daha doğru olduğunu, birlik ve beraberliğe bugünlerde çok daha fazla ihtiyacımız olduğunu hatırlattı.

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, zaman zaman il genel meclisinde yanlış anlamaların ya da zaman zaman tansiyonun yükseldiği konuşmaların olabileceğini, fakat temelde birlik ve beraberlik içinde Çorum’a hizmet üretmek için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.

Son Güncelleme: 06.09.2018 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165