Tatil yok, çalışmaya devam

Başkan Gül'ü ziyaret eden AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Meclis'in Ekim'e kadar tatile girdiğini ancak kendisinin çalışmaya devam edeceğini söyledi.

31 Temmuz 2018 Salı 17:40
Tatil yok, çalışmaya devam

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

24 Haziran seçimlerinin ardından kendisini ziyarete gelen Milletvekili Kavuncu’ya teşekkür eden Gül, milletvekillerinin gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlattı.

Başkan Gül, konuşmasında şöyle dedi; “Tüm milletvekillerimize Çorum adına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Gece 03’lere 04’lere kadar çalışıyorlar. Milletimizin kendilerine verdiği görevleri vekillikleri süresince devam ettirirler. Sayın Cumhurbaşkanımıza başta olmak üzere tüm milletvekillerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Vekilimiz, inşallah bundan sonraki süreçte de memleketimize, milletimize özelde de Çorum’umuza hayırlı hizmetler yapar diye temenni ediyoruz. Kendisini eskiden beri tanıyoruz. Bu konuda da hiçbir şüphemiz yok. Hep birlikte Çorum’umuza güzel hizmetler yapmaya devam ederiz”

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da, Çorum halkının teveccühü ile seçildiğini, yeminin ardından göreve başladığını hatırlattı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Ekim ayına kadar tatile girdiğini vurgulayan Kavuncu, kendisinin tatil yapmadan çalışmalara devam edeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Zeki Gül’e çalışmalarında başarı dileklerini ileten Kavuncu, “Meclis’in tatile girmesi ile birlikte biz de yönümüzü hemşehrilerimize döndük. Çorum’a gelerek Belediye Başkanımızla sohbet edelim, istişarelerde bulunalım istedik. Meclis tatile girse de biz çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 31.07.2018 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.