Tavukçuların sorunları Uslu’da

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, tavuk çiftliği işletmecileri Ayhan Yürüyen...

21 Ağustos 2015 Cuma 17:23
 Tavukçuların sorunları Uslu’da


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, tavuk çiftliği işletmecileri Ayhan Yürüyen, Yılmaz Bülbül ve Reha Kip, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu Çorum'daki ofisinde ziyaret ettiler.


Yapılan açıklamaya göre ziyarette Çorum'daki tavuk çiftliği işletmecilerinin sorunları ve çözüm önerileri üzerinde değerlendirilmelerde bulunuldu. Üreticiler, çalışmaları hakkında bilgiler verirken sektörün Çorum'daki sorunlarının çözümü noktasında Uslu'dan destek istediler.


Uslu, 28 işletmenin etkilendiği sorunun çözümü ile ilgili Çevre Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesinin (ÇED) İzin ve Denetim Genel Müdürü Mustafa Satılmış ile görüşerek önümüzdeki hafta için bir randevu planlandı.


Görüşmede AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ta bulundu.



Son Güncelleme: 21.08.2015 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.