Taziye ve geçmiş olsun ziyareti

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İskilip’i ziyaret etti

06 Aralık 2017 Çarşamba 20:04
Taziye ve geçmiş olsun ziyareti

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İskilip’te taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

Karadağ, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Yusuf Ahlatcı, Murat Günay, Adife Kanar, İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, İskilip İlçe Belediye Başkanı Recep Çatma ve  ilçe parti yöneticileri ile birlikte  AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Duran Bıyık’ın kayınbiraderi İsmail Ceylan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kestek’in kayınvalidesi Altun Gündüz’ün vefatından dolayı taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Karadağ, ”Vefat edenlerin Allah mekanlarını cennet, geride kalanlara Sabr-ı Cemil ihsan etsin. Her insanoğlu gibi bizlerde bu ölümü tadacağız. Allah’ü Teâla bu dünyada vatanı, milleti, bayrağı ve ezanı için güzel hizmetlerde bulunmuş, kulluk görevini yerine getirmiş bir insan olarak şehitlerimiz gibi bizleri de Peygamber Efendimize komşu eylesin. Milletimize hizmet etmek bizim vazifemizdir. Millete Hizmet Hak’ka hizmet anlayışı içerisinde görevimizi ifa ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Mutlu günlerinizde nasıl yanınızda isek bu günleriniz de de yanınızdayız. Allah, hepimize şehadet şerbetini içmeyi nasip etsin “dedi.

Karadağ ve beraberindeki heyet, daha sonra, Merkez Valisi İskilip eski Belediye Başkanı Orhan Öztürk’ün babası Veli Öztürk’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Karadağ, burada yaptığı konuşmada, “Gece gündüz demeden vatandaşlarla birlikte olmaya çalışıyoruz ve her fırsatta hastalarımızı ve yaşlılarımızı ziyaret ederek onların hayır dualarını alıyoruz. Hastalarımızdan sevgi ve şefkatimizi esirgememeyi bir borç bilelim. Özellikle yaşlı hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanları ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde onları yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Bütün hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum. Allah'ın inayetiyle, bizlerin duasıyla inşallah sağlığına önceki gibi kavuşacaksınız.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.