TBMM'de hayırlı olsun ziyaretleri

Salim Uslu, 26. Dönem 3. Yasama Yılı Açılışına katıldı.

01 Ekim 2017 Pazar 17:20
TBMM'de hayırlı olsun ziyaretleri

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 26. Dönem 3. Yasama Yılı Açılışına katıldı.

Açılış programında TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri ile TBMM bürokratları hazır bulundu.

26. Dönem 3. Yasama Yılı'nın açılışı dolayısıyla TBMM’deki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın anıta çelenk bırakmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törene, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TBMM başkanvekilleri Ahmet Aydın ve Ayşe Nur Bahçekapılı, AK Parti Grup başkanvekilleri Naci Bostancı, Mustafa Elitaş, CHP Grup başkanvekilleri Özgür Özel, Levent Gök ve Engin Altay, MHP Grup başkanvekilleri Erkan Akçay ve Erhan Usta, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri İdare Amirleri; Çorum Milletvekili Salim Uslu, Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Kâtip Üyeler; Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu milletvekilleri ve TBMM bürokratları katıldı.

Törenin ardından Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu, Osmaniye Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Mücahit Durmuşoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ankara Milletvekili L. Selva Çam, Çorum Milletvekili l.İlksen Ceritoğlu Kurt ve Milletvekilleri TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a yeni yasama yılının açılışından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.







Son Güncelleme: 01.10.2017 19:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.