Tebdil-i kıyafet sokağa inecek

AK Parti yerel seçimlerde aday belirlerken gerekirse Genel Merkez'in belirlediği isimler 'tebdil-i kıyafet'le sahaya inecek.

25 Ağustos 2018 Cumartesi 12:37
Tebdil-i kıyafet sokağa inecek

AK Parti sıkı bir şekilde yerel seçimler için bölgesinde sevilen yüzer arıyor. Anket şirketlerinin bölgelerde aday belirlemede manipülasyon yapabildiği belirtilirken, aday belirlemek için gerekirse Genel Merkez'in belirlediği isimler 'tebdil-i kıyafet'le sahaya inecek.

AK Parti’de, partinin yerel yöneticileri, aday belirlemelerinde ‘anket şirketleri’ yerine, genel merkezin yapacağı yoklamalara itibar edilmesini istedi. Yerel yönetimler için ‘bölgesinde sevilen yeni yüzler’ aranıyor. Bayramdan önce, ön hazırlık niteliğinde olan ‘Seçim koordinasyon başkanları ve il seçim işleri başkanları’ toplantısında, yerel seçimlerle ilgili örgütlerin görüşlerine başvuruldu. Yapılan değerlendirmelerde şu görüşler ön plana çıktı.

KİMSENİN HABERİ OLMADAN...

- Adayların açıklanması için son ana kadar beklenmesin.
- Teşkilatların istediği adaylara öncelik verilsin.
- Anket şirketleri bölgelerde aday belirleme çalışmalarında manipülasyon yapabiliyor. Değerlendirmelerde anket şirketlerinden çok, partinin genel merkez ve teşkilatının görüşleri esas alınsın.
- Gerekirse, genel merkezin belirlediği kişiler, ‘tebdil-i kıyafetle’ sahaya çıksın. Kimsenin haberi olmadan il ve ilçeler için önemli olan isimleri belirlesin ve vatandaşın nabzını tutsun.
- Mevcut belediye başkanlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunsun.

MEVCUT BAŞKANLAR ADAY GÖSTERİLECEK Mİ?.

Önümüzdeki aydan itibaren aday yoklamaları başlatılacak. Mevcut belediye başkanlarıyla ilgili olarak yerel yönetimler başkanlığının belirli periyotlarla yaptığı değerlendirmeler ve hazırladığı dosyalar büyük önem taşıyor. Belediye başkanlarının vaatlerini gerçekleştirme oranından bütçesini nasıl kullandığına kadar birçok başlıktan oluşan inceleme cetveli, yeniden aday gösterilmeleriyle ilgili görüş oluşturacak.

100'DEN FAZLA 3 DÖNEMLİK BAŞKAN VAR

Partide, 100’ün üzerinde üç dönemlik belediye başkanı bulunuyor. Bunlar milletvekillerinde olduğu gibi, başarılı bulunursa genel başkan onayıyla yola devam edecek. Parti, özellikle büyükşehirler için arayışını sürdürüyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya gibi kritik olan iller için alternatifler araştırılırken, eski bakan ve eski milletvekillerinden görev verilecek isimler olacağı belirtiliyor.

İnternethaber

Son Güncelleme: 25.08.2018 19:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail baş çamlıca 2018-08-26 15:26:52

Cumhurbaşkanımıza vefa diye yazmıştım ya il özel idaresinin bimer üzerinden cevabını yayınlabilirseniz yolayımda bizim akpartili yöneyticiler görsün birdaha ki secimde oyumuz yüzde 86 aşagı düşerse vebali bana ama düşmese onlara

Avatar
ismail baş çamlıca 2018-08-26 13:51:44

herşey hizmet ve başkan başarısı degil örnegi eski çamlıca beldesi şimdinin çamlıca köyü Cumhurbaşkanımıza vefa. hizmet ve haksızlık konusun da numuneliktir elektriksiz sanayi dükkanları olan çamlıca

Avatar
İskilip 2018-08-26 07:32:49

Gerek yok oyumuzun oranı belli.İskilip in istediği de belli istenenler;
1 Tosya İskilip Çorum duble yolu
2 Çankırı Bayat İskilip DUBLE yolu
3 Gençlere İŞ
4 Devlet ve Belediye hizmetlerinin adil dağıtımı
5 Bayram geldi geçti Şehir merkezi trafik felç otoprak ihtiyacı mevcut ( PTT eski kadastro binası yıkılıp kibriti sokakta birleştirip okul bahçesi altı da kullanılarak altı 2 kat zemine üstü meydan pank miting alanı şeklinde dizayn edilebilir)
5 İskilip Meydan mahallesine sıkıştı hatta inşaatler cephesi caddeye yolu olmayan arazilere inşaat izni vereyiyor. Park nasıl olacak aracı olanların anlaşılır gibi değil şehircilik malt ediliyor.
7 şehir futbol sahası ilgi bekler kapalı spor salonu yok ihtiyaç vardır Gençlik merkezi kadınlar lokal kadın sığınma evi tiyatro ve sinema salonu yoktur.
8 Hastane eski binası boş giren çıkan belli olmuyor Ceza evi ile birleşip bina kullanılır hale getirilmelidir.
Duble yollarla buluşalım DUBLE

Avatar
mertçe 2018-08-26 13:31:11

Ne olacak ne değişecek. benim maaşım yatmamış onu mu yatıracak. Türkiye'nin gerçeği zenginsen arkan varsa dağları aşarsın bizim gibi garibansan düz yolda şaşarsın. hikaye anlatmasınlar.

banner165