Tek tek görüştüler

CHP Genel Merkezi yerel seçimler öncesinde aday belirlemek için hem aday adayları hem de STK temsilcileri ile görüştü.

21 Ekim 2018 Pazar 15:40
Tek tek görüştüler

CHP’de 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Çorum merkez ve ilçe belediye başkan aday adayları mülakata alındı.

Yapılan açıklamaya göre, belediye seçimlerine 5 ay gibi kısa bir süre kala CHP’de aday belirleme çalışmaları hızlandırıldı. Aday adayları mülakata alındı.

CHP Parti Meclisi Üyesi Yüksel Taşkın Başkanlığı’nda Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'dan oluşan Aday Belirleme Çalışma Heyeti, Çorum’a gelerek mülakat gerçekleştirdi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Yüksel Taşkın, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu'dan oluşan Aday Belirleme Çalışma Heyeti'ni İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve parti yöneticileri karşıladı. CHP Aday Belirleme Çalışma Heyeti, Çorum Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlığı aday adayları ile tek tek görüştüler.

Olağan dışı bir durum yaşanmazsa başvurular, 24 Ekim 2018 Çarşamba günü Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak olan Parti Meclisi’nde görüşülecek ve isimler netleşecek.

STK’LARDAN GÖRÜŞ ALDILAR

CHP Pm Üyesi Yüksel Taşkın, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’ndan oluşan heyet Çorum’da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

CHP Heyeti ziyaretler kapsamında Çorum Ticaret Borsası, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret etti. Görüşmelerde gündem 2019 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler ve Çorum’un sorunları oldu. CHP heyeti Çorum’da sivil toplum kuruluşlarıyla yaptıkları görüşmelerde, yerel seçimlerde belediye başkan adayı ve diğer adaylar konusunda sivil toplum kuruluşlarının beklentilerini ve önerilerini dinledi. Çorum’un ihtiyaçları ve gelişmesine katkı sunacak plan ve projeler hakkında öneri ve talepleri alan CHP heyeti, bu raporları CHP genel merkezine ileteceklerini ve Çorum için en doğru ve en uygun adayının belirleneceğini ifade ettiler.

Son Güncelleme: 21.10.2018 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ihtiyar 2018-10-22 09:50:40

Turgut İlgü gibi idealist ve teknik adamlar aday gösterilmeli.Bu her parti için geçerli olmalı.Örneğin mhp.de kenan şahin adını duydum ki bu sevindirici.akp de bu konuda kendini geliştirip lütfü akça gibi isimlere yönelmeli çorumun eskilerini ısıtıp ısıtıp sunmamalı.