Temayül öncesi şiddete protesto

AK Parti İl Başkanı Avukat Rumi Bekiroğlu ve milletvekili aday adayları, temayül öncesinde yaptıkları...

01 Mart 2015 Pazar 16:39
 Temayül öncesi şiddete protesto


AK Parti İl Başkanı Avukat Rumi Bekiroğlu ve milletvekili aday adayları, temayül öncesinde yaptıkları ortak açıklama ile kadına şiddeti protesto etti.


Kadın Milletvekili Adayları başta olmak üzere, tüm adaylarla birlikte kadına şiddet konusuna vurgu yapan İl Başkanı Bekiroğlu, basın açıklaması sonrasında, bayan milletvekili aday adaylarına karanfil hediye etti.


Bekiroğlu, basın açıklamasında şunları ifade etti, "Kadına yönelik her türlü şiddetin, acı ve ızdırap veren, yaşam hakkını tehdit eden temel insan hakkı ihlali olduğuna, toplumu derinden yaralayıp zayıflattığına, aile birliğini zedeleyip  anne ve çocuk sağlığını bozan son derece önemli bir halk sağlığı sorunu olduğuna, kadına yönelik şiddetin katı töre, gelenek gibi hiç bir gerekçe ile asla meşrulaştırılamayacağına inanıyoruz.


Hayat arkadaşlarımız kardeşlerimiz, annemiz, geleceğimizi emanet ettiğimiz evlatlarımız, kadınlar bu toplumun yarısını oluşturan erkekle aynı haklara sahip bireylerdir. Bu nedenle kadına yönelik şiddete ortak olmayacağız, seyirci kalmayacağız. Kadına yönelik şiddete son vermek için el ele verelim. Kadına karşı şiddetle mücadelede, toplumun tüm bireyleri olarak üzerimize düşen göreve yapmak üzere kararlıyız, biz de varız."




Son Güncelleme: 01.03.2015 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165