Temayül spor salonunda

AK Parti İl Başkanı Karadağ, 24 Haziran seçimlerine ilişkin ilçe ve belediye başkanlarına brifing verdi.

04 Mayıs 2018 Cuma 15:36
Temayül spor salonunda

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, ilçe ve belediye başkanlarına seçim brifingi verdi.

24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi öncesi Karadağ’ın başkanlığında parti binasında seçim takvimi ile ilgili toplantı düzenlendi.

Toplantıya ilçe ve belediye başkanları katılırken, Karadağ yaptığı konuşmada şöyle dedi; “ Bildiğiniz üzere milletvekili aday adaylığı başvurularımızı tamamladık. Partimize müracaat eden aday adayı sayısı toplam 39 oldu, AK Partimize olan yoğun rağbet bizleri de elbette memnun ediyor. 5 Mayıs Cumartesi günü (yarın) saat 10:00-16:00 saatleri arasında yapacağımız teşkilat temayül yoklamasında aday adaylarımız ilk sınavlarını verecekler. Kamuoyu anketleri ve Genel Merkezimizin değerlendirmeleri sonucu 39 aday adayımız arasından 4 adayımız belirlenecek. Bizlerde adaylarımız, aday adaylarımız ve teşkilatımızla birlikte 24 Haziran seçimleri için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. AK Parti makam mevki sevdalılarının değil, Türkiye sevdalılarının limanıdır. İnşallah AK Parti Çorum teşkilatı olarak ilçe başkanlıklarımız ve belediyelerimiz ile 24 Haziran’a en güzel şekilde hazırlanacağız, 24 Haziran seçimleri siyasi liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimidir. Bizler siyasi liderimize Çorum’dan en güçlü desteği sağlayacağız ve onu Başkan seçeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne 1,5 yıl gibi bir süre içerisinde miting ve kongreler dahil olmak üzere toplam 53 büyük organizasyona imza atmış bir ekibin, bir teşkilatın il başkanı olarak sizlerle ne kadar gurur duysam azdır. Tempomuzu artırarak yorulmadan ilk günkü aşkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başkanlarımızdan tüm seçmenimize ulaşmalarını her kapıyı çalmalarını, her eli sıkmalarını, her seçmenimizin gönlünde taht kurmalarını bekliyorum. Bu davada yorulmak, yavaşlamak yok, çalışıp başaracağız inşallah.”

Son Güncelleme: 04.05.2018 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-05-04 19:37:42

Reisin hızına hız katacak yerel İcraatı vekil adayları seçiniz önceki seçim evvelden yerel basın brifing inde İskilip Tosya yolunun maliyetinden bahseden vekil (milletvekilimiz) görev yaptığı sürece İskilip Tosya yolunu bahsetmedi bile İskilipin 40 yıldır hayali kuzeyi güneye birleştiren yol olacak İskilip eriyor. Yatırım iş ihtiyacı var ne oldu süre bitti seçilme ihtimali bence ESKİ VEKİLLERİN YOK lütfen yatırımı İSKİLİP E ÇEKEN İLÇELERE ÇEKEN VEKİLLER İSTİYORUZ bu arada ihaleye verilecek yol hastane vs işler için A.Ş olan şirketlere veriniz hayırlı olsun hayırlar getirsin başkanım size kolay gelsin

Avatar
çorumlu 2018-05-04 15:44:27

karadağ sen bu partinin il başkanı olduğun sürece insanları ötekileştirdiğin sürece oy yok bilesin

banner165