Temayülünen adam öldürmek

AK Parti dün Çorum'da temayül yoklaması yaptı. Elvan Yılmaz da temayülü değerlendirdi

19 Kasım 2018 Pazartesi 14:35
Temayülünen adam öldürmek

Elvan Yılmaz/ Haber Yorum

AK Parti 31 Mart 2019’daki yerel seçimlerde aday göstereceği il ve ilçe belediye başkanlarının belirlenmesi amacıyla temayül yoklaması yaptı.

Bu yıl ilk defa uygulamaya konulan elektronik ortamda gerçekleştirilen temayülde AK Parti’nin İl ve ilçelerdeki ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri sandık başına giderek adaylarını seçti.

Buraya kadar her şey güzel.

Ancak bugüne kadar yapılan temayül yoklamalarının hiçbir zaman geçerliliği olmadı. Çıkan sonuçlara itibar edilmedi. Zaten sonuçlar da hiçbir zaman kamuoyuyla paylaşılmadı.

Peki, öyleyse neden temayül yoklaması yapılıyor?

Dün Atatürk Spor Salonunda yapılan temayül yoklamasını bir ara ben de izledim. Burada kim daha çok adam topladıysa onun ekibinin daha kalabalık olduğunu fark ettim. Aday adaylarının oldukça gergin olduklarını gözlemledim.

Güçlü olanın, çevresine daha çok yandaş toplayanın temayülde daha fazla oy alacağını bilmemek saftiriklik olur. Yani sağlıklı bir sonuç çıkmaz.

E o zaman neden yapılır temayül (bir yere eğilme-meyletme) yoklaması? Biri bunu izah etsin…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2018-11-19 20:04:55

Günaydın Elvan, temayül ilk defa mı yapılıyor hatırlarsan Muzaffer Külcü de temayülden dördüncü çıkmıştı. Ama zamanın efendileri beyefendiyi başkan yaptılar sen de biz de verdik oyu .Ama artık iş böyle olmayacak en azından benim için...

Avatar
iyi 2018-11-19 16:21:05

temayülün bir anlamı yok ki, ankara da kimin adamı sağlamsa o güçlü.

Avatar
kpt 2018-11-19 15:54:09

doğru söze ne denir.

Avatar
N.Kurt 2018-11-19 16:02:04

Çok ilginç bir düşünce. Elvan yine ayrıcalığını farklılığını göstermiş.

Avatar
tahammül 2018-11-20 09:23:03

tahammülleri olmayanların temayül etmesi çok komik

banner165