‘Terör kaybetmeye mahkûm

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 15 Temmuz darbe girişimine karşı milli iradeye sahip çıkan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

29 Ağustos 2016 Pazartesi 09:53
‘Terör kaybetmeye mahkûm



 AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 15 Temmuz darbe girişimine karşı milli iradeye sahip çıkan sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.


Bekiroğlu’na ziyaretlerinde İl Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Şeyda Önen, Mesut Ceylan, ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Oktay Erkoç eşlik etti.


AK Parti heyeti Pancar Ekicileri Kooperatifi, Ak Ocaklar, Alperen Ocakları, GülzarıMuaalla Vakfı, HÜMOD, Karahacipliler Derneği, Nur-Der ve Süt üreticileri Birliği’ni ziyaret ederek teyşekkür etti.


AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu,  STK ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, AK Parti ailesi olarak sivil toplumun yanında olduklarını ve desteklediklerini söyledi.


‘YENİDEN DESTAN YAZDILAR’

15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında sivil toplumun yanı sıra vatandaşların milli iradeye sonuna kadar sahip çıktığını hatırlatan Bekiroğlu, darbecilere meydan okuyan bu milletin adeta destan yazdığını ifade etti.


‘MİLLETİN ÜZERİNDE HİÇBİR GÜÇ TANIMIYORUZ’

Milletin  üzerinde hiçbir güç tanımadıklarını belirten Bekiroğlu, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedeflerine doğru milletle birlikte yol yürümeye devam edeceklerinin altını çizdi.


TERÖR KAYBETMEYE MAHKÛM

Asaletini bir kez daha gösteren Türk milletinin 15 Temmuz’da darbecilere karşı tarih yazdığını hatırlatan Bekiroğlu, Türkiye’de yaşanan gelişmelerin tüm dünyaya örnek teşkil ettiğini dile getirdi. Türk milletinin bütün terör örgütlerine ve onların iç ve dış destekçilerine karşı dimdik karşı duruş sergilediğini belirten Bekiroğlu, devletin ve milletin bekası için canlarını feda etmekten çekinmeyeceklerini kaydetti.


STK’LARA 15 TEMMUZ TEŞEKKÜRÜ

STK’lara teşekkür eden Bekiroğlu, “15 Temmuz ülkemiz milli iradesine ve geleceğine kastetmek isteyen bir grup FETÖ yanlısı işbirlikçilerinin giriştiği kalkışma hareketine karşı başlatmış olduğumuz demokrasi nöbetlerinde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. STK’lar milli iradeye sahip çıktı. Tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı müteşekkiriz..” dedi.




Son Güncelleme: 29.08.2016 09:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.