'Terörle mücadelede ne gerekiyorsa yapılsın'

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Arası, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen saldırı ile ilgili açıklama yaptı.

10 Ekim 2016 Pazartesi 15:06
'Terörle mücadelede ne gerekiyorsa yapılsın'

MHP İl Başkanı Mehmet Akif Arası, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen saldırı ile ilgili açıklama yaptı.


“Terörle mücadelede ne gerekiyorsa yapılmalı” diyen Aras, milli seferberlik ruhuyla terörün kökten kazınması gerektiğini söyledi.


Aras, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;


“Hakkâri Şemdinli’deki Durak Jandarma Karakolu’nun olduğu bölgeye, bomba yüklenmiş bir araçla saldıran terörist dehşet saçmıştır. Milletimiz yine bir kahredici haberle sarsılmıştır. Terörizm bir yanda kanımızı kurutmuş, diğer yanda ocakları yıkmıştır. Kalplerinde insanlık olmayan Firavun’un mirasçıları, Yezid’in takipçileri Muharrem ayını da kana bulamıştır.


Ülkemiz kör karanlıklarla boğuşmakta, denetimsizliğin ve kontrolsüzlüğün her boyutunu yaşamaktadır. Cumhuriyet tarihinde hiç görülmedik güvenlik ve beka sorunları arka arkaya ortaya çıkmaktadır.


15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünün ağır ve vahim sonuçları Türkiye’yi başta ayağa sarmışken, bir diğer hain terör örgütü PKK, devlet krizinden istifade ederek kanlı eylem ve caniliklerini artırmaktadır. Türkiye’ye diş bileyen, tarihsel hınç ve intikamını almak için kuyrukta bekleyen karanlık çevreler gerek darbe yoluyla gerekse de klasik terör yöntemleriyle son vuruşu yapmak niyetindedir. Bu felaket ve hezimet tablosu Türk milletini derinden yaralamıştır.


Ancak unutulmamalıdır ki, Türk milletinin ruhu zapt olunmadıkça, azim ve iradesi kırılmadıkça hiçbir hain, hiçbir müstevli ahlaksızlık bu aziz vatanı teslim alamayacak, işgal teşebbüsleri tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi amacına ulaşamayacaktır.


Hainlerin yüzü dün gülmedi, bugün de gülmeyecektir. Dün başaramadılar, bugün de başaramayacaklar. Milletimiz ihanete karşı tam bir kenetlenme haliyle namus, şeref ve izzetini savunacaktır. Ve asla diz çökmeyecektir.


Milletçe tezvirleri defedeceğiz, tefrikanın kolunu-kanadını kıracağız, işbirlikçi ve ihanet ortaklarının oyununu bozacağız. Ve milletçe asla eğilmeyeceğiz.


Terörle mücadelede ne gerekiyorsa yapılmalı, milli seferberlik ruhuyla bu musibet, bu melanet kökten, tümden, hepten bitirilmelidir.


Türkiye’yi kâbus ve karanlığa mahkûm etmek isteyen odaklarla etkin ve kararlı bir mücadele sergilenirken, siyasi sorumluluk sahiplerinin ortak akıl ve milli şuura riayeti de tarihi önemdedir.


Daha büyük bir felaket yaşamadan, kayıp bir vatan, kararmış bir istiklal ve istikballe karşılaşmadan artık herkes aklını başına almalıdır.


Bu duygu ve düşüncelerle Hakkâri’de şehit olan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa niyaz ediyor; milletimize ve ailelerine başsağlığı diliyorum.”


 

Son Güncelleme: 10.10.2016 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.