'Terörle mücadelemiz devam edecek'

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit ve gazi aileleri için iftar programı düzenlendi.

22 Haziran 2016 Çarşamba 16:37
'Terörle mücadelemiz devam edecek'

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından şehit ve gazi aileleri için iftar programı düzenlendi.

Vadi Restoranda düzenlenen programa Vali Necmeddin Kılıç, Vali Yardımcıları Adem Saçan ve Savaş Tuncer, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Ahmet Çelik, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Koruyucu Önleyici Hizmetleri Daire  Başkanı Hacer Başer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Dinçer,  Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Müftü Dr. Ahmet Akın, bazı daire müdürleri, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu iftar sonrası yaptığı açıklamada; “Aziz milletimizin bildiği üzere terör örgütü ile sürdürülen kapsamlı mücadelemiz sıfırlanana kadar devam edecektir. Bu vatanın her bir evladı, vatanının en mukaddes toprağımızı korumak için ilelebet savunacaktır. Bilinmelidir ki, hiçbir Şehidimizin kanı yerde kalmayacak, bu mukaddes yolculukta şehitlerimiz şahadet şerbetini içerken, arkada kalan ailelerine ve devletimiz yetim yavrularımıza kadar onların emanetlerine sahip çıkacaktır. Allah şehitlerimize rahmet eylesin yakınlarına sabır versin. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun” dedi.



Son Güncelleme: 22.06.2016 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165