TSO’da ‘Çatı Adayı’ eleştirdi

AK Parti yöneticileri Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

18 Temmuz 2014 Cuma 15:35
 TSO’da ‘Çatı Adayı’ eleştirdi


AK Parti yöneticileri Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Erhan Akar ile parti yöneticileri Adnan Tığlı, Fatih Yağlı, Ahmet Akın, Mustafa Alagöz ve Rumi Bekiroğlu katılırken, parti yöneticilerini TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ile yönetimi karşıladı.


AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde MHP ile CHP’nin Çatı Aday olarak kamuoyuna sundukları Ekmeleddin İhsanoğlu’nu eleştirdi.


Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP ve MHP’nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu arasında ciddi farklar olduğunu vurgulayan Ceylan, Tayyip Erdoğan’ın milletin vereceği büyük destekle Cumhurbaşkanı seçileceğini savundu.


TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ise, iş dünyasının seçimlere kilitlendiğini belirterek, seçimlerin huzurlu, demokrat bir ortamda gerçekleşmesini ve herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.






Son Güncelleme: 18.07.2014 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.