Türk Eğitim Sen destek arayışında

Türk Eğitim-Sen yöneticileri MHP ve CHP’yi ziyaret ederek, yönetici değerlendirme sürecinde...

01 Eylül 2014 Pazartesi 17:03
 Türk Eğitim Sen destek arayışında


Türk Eğitim-Sen yöneticileri MHP ve CHP’yi ziyaret ederek, yönetici değerlendirme sürecinde yaşandığını iddia ettikleri haksızlıklara karşı destek istediler.

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın ile sendika yönetimi ilk ziyareti bugün saat 14.00’de  MHP İl Başkanı Vahit Demiran’a yaptı.


Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, okullarda yönetici değerlendirme sürecinde 171 okul müdüründen sadece 103 yöneticinin barajı aşabildiğini, bunların 48  Türk Eğitim-Sen üyesinden sadece 19’u, Eğitim Bir-Sen’in ise 75 üyesinden 63 ‘ünün barajın üzerinde gayet yüksek puanlar aldığını söyledi. Aydın, Türk Eğitim-Sen olarak puanlamalarda bulunan ilgili şube müdürleri için suç duyurusunda bulunacaklarını ve siyasi partilerden destek istediklerini kaydetti.


MHP İl Başkanı Vahit Demiran ise, konu ile ilgili her türlü desteği vereceklerini belirterek, bu konunun kamuoyunda da büyük yankı uyandırdığını söyledi. Yıllarca eğitim camiasına hizmet etmiş yöneticilerin yerlerine, hak etmeyenlerin atandığını iddia eden Demiran, “Hukuk herkese lazım. Bu noktada sizlere desteğimiz tamdır. Hiç kimsenin yaptığı zulüm yanına kalmayacaktır.” dedi.


Türk Eğitim Sen yöneticileri ikinci ziyaretlerini CHP’ye yaptı. CHP İl Başkanı Cengiz Atlas tarafından karşılanan sendikacılar, benzer şikayetleri aktardı. CHP yöneticileri de Türk Eğitim Sen’e destek vereceklerini açıkladı.




Son Güncelleme: 01.09.2014 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165