‘Türkiye dünyanın sessizliğini bozdu’

AK Parti Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve...

05 Temmuz 2015 Pazar 15:05
 ‘Türkiye dünyanın sessizliğini bozdu’


AK Parti Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ile birlikte Kargı'da düzenlenen "Birlik ve Kardeşlik" iftarına katıldılar.


Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve Kadın Kolları Başkanı Gülhan Demirel ile İftar alanında tek tek bütün masaları gezerek hemşehrileri ile sohbet eden Bağcı; Kargı Belediyesi’nin iftar davetine icabet ettiklerini ve hazırlanan sofralar için teşekkür ettiğini söyledi. İftar sonrası hemşehrilerine hitaben bir konuşma yapan Bağcı özetle şunları söyledi; "Her yıl Kargı Belediyesi’nce organize edilen "birlik ve kardeşlik sofrası" için Başkanlarımıza ve bu davete icabet eden siz değerli hemşehrilerime teşekkür ederim. Evlerinde iftar yapmak yerine bu sofraya oturanlara, gelen gelemeyen herkese evlerinde huzur ve sağlıklı uzun bir ömür dilerim" dedi.


Gündeme ilişkin değerlendirmelerini de hemşehrileri ile paylaşan Bağcı sözlerine şöyle devam etti:


MAZLUMLAR İÇİN SES ÇIKARAN TEK ÜLKEYİZ


"Bölgesi adeta ateş çemberi olan Türkiye'nin huzur ve istikrarını korumak için tüm ülke olarak yoğun çaba harcadık. Sizler de yakından takip ediyorsunuz. Irak, Suriye, Lübnan, Libya, Filistin, Mısır, Tunus'ta her yerde kan ve gözyaşı var zulüm var. Myanmar'da Doğu Türkistan’da Müslümanlar inançlarını yaşayamamakta işkence zulümlerle inlemektedir. Türkiye olarak tüm dünyanın sustuğu yerde sesini yükselten mazlumların sesi olan ülke olduk ve olmaya devam edeceğiz"


‘Türkiye krize sokulmak isteniyor’


Ülkemizi 7 Haziran seçimleri sonrası siyasi ve ekonomik krize sokmak için el ovuşturanlar var. Biz seçimlerden birinci çıkmış ve %41 oy almış parti olarak sorumlu, ilkeli, tutarlı ve sağduyulu davranmaya devam edeceğiz. Uzlaşı içinde bir Hükümet kurmak için Genel Başkanımız ve Başbakanımız çalışma yapacak ve çaba sarf edecektir. Ama olmazla, kırmızıçizgilerle gelerek işi yokuşa sürüp, uzlaşı ve sorumluluktan kaçar bir tavır sergilenirse gene Milletin hakemliğine başvurulacaktır. Millet düğümü çözecektir. Zor bir coğrafyada hükümetin bir an önce kurularak güvenoyu alması ve görevine başlaması için çalışacağız.”


Akşam çayında Ramazan sohbeti


İftar sonrası Muhtarlar ve İstanbul'da faaliyet gösteren bazı derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile çay içen Bağcı ve Ceritoğlu sorunları dinlediler ve talepleri aldılar.




Son Güncelleme: 05.07.2015 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165