Türkmenlere AK Parti desteği

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Din, mezhep, siyasi görüş ayrımı yapan iktidara dur...

09 Temmuz 2014 Çarşamba 16:05
 Türkmenlere AK Parti desteği


AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Ramazan Sokağı’nda Kuzey Irak’ta yaşayan Türkmenleri için kurulan yardım standını ziyaret etti. 

İnsani Değerlere Hizmet Platformu tarafından Türkmenler için başlatılan yardım kampanyası devam ediyor. Ramazan Sokağı'nda kurulan stantta, kampanya yararına satış yapan platform gönüllüleri, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Köse ve AK Partilileri ağırladı. Köse, kampanya hakkında bilgi aldığı standa bağış yaparak destek verdi.

Stantta yapılan satışların dışında zekat, fitre, sadaka başta olmak üzere her türlü bağışı kabul ettiklerini ifade eden platform temsilcileri, Irak'ta yerlerinden edilen ve büyük bir zulümle karşı karşıya kalan Türkmenler için başlatılan yardım seferberliğine tüm Çorumluların katkısını beklediklerini ifade ettiler.





İHA

Son Güncelleme: 09.07.2014 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2014-07-10 13:38:21

fotoğraf galeri̇si̇nin haberle gram alakası yok. sizin habercilik anlayışınızı takip edeyim ben emi.

Avatar
Adınız Soyadınız 2014-07-11 10:14:26

başlık farklı haber farklı

Avatar
Adınız Soyadınız 2014-07-11 08:34:58

haber başlığına bakın allasen: "chp genel başkan yardımcısı veli ağbaba, "din, mezhep, siyasi görüş ayrımı yapan iktidara dur..."

konuyla alakası nedir bunun ?