Uğurludağ’ın istekleri yerine geliyor

Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun, Meclis üyeleri ile birlikte...

07 Ağustos 2014 Perşembe 16:56
 Uğurludağ’ın istekleri yerine geliyor


Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti İlçe Başkanı Yakup Torun, Meclis üyeleri ile birlikte Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler. Uğurludağ heyeti ziyarette taleplerini Uslu’ya ileterek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiler.


Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, Uslu’ya teşekkür ederek, “Girişimleriniz ve desteklerinizle bizzat Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce ile görüşme sağlayarak 180 bin TL değerindeki çok amaçlı yol süpürge kamyonetinin ilçemize kazandırılmasından dolayı şahsınıza teşekkür ediyorum. Bundan sonrada desteklerinizin artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.


Uğurludağ’ın talepleri Müsteşar’da


Uğurludağ heyetini Orman ve Su işleri Müsteşarı Lütfü Akça ile görüştüren Uslu, “Beyoğlu Mesire alanının yeniden düzenlenerek oturma bankları, kamelyalar, oyun alanları yapılması, su ihtiyacının karşılanması ve yaklaşık 3 kilometrelik yolunun yapılmasını, 20 yıllık Uğurludağ İçme Suyu deposunun ilçenin içmesuyunu karşılayacak olan Şendere İçmesuyu projesi kapsamında yenilenmesi, Başkışla Göleti talebimizin hızlandırılması, Çorum Merkezde bulunan Uğurlu Orman İşletme Şefliğinin ilçede hizmete açılması, İlçe merkezi yollarındaki yaşlanmış ağaçların yerine Top Akasya dikilmesi” taleplerini ilettiler.


Belediye Başkanı Torun, Orman İşletme Şefliği için ofis ve otopark alanı ihtiyacını da karşılayabileceklerini Müsteşar’a aktardı.


Müsteşar Akça, talepleri dinleyerek yetkili birimlere talimat vererek, “ Cuma günü talepleri yerinde incelemek üzere Uğurludağ’a teknik heyet görevlendirdik. Heyet; mesire alanı, İşletme Şefliğinin açılması, ilçe merkezindeki ağaçların durumu ile ilgili incelemelerde bulunacak. Su deposu konusu ile ilgili ise Şendere Projesi için Kalkınma Bakanlığı’ndan onay bekliyoruz. Onay sonrası projelendirme çalışmasında yeni bir su deposunu proje kapsamına alabiliriz” dedi.


Uslu ve Uğurludağ heyeti Orman ve Su İşleri Müsteşarı Lütfü Akça’ya destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. 


Uslu, Uğurludağ heyetini daha sonra Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile görüştürerek, şehir stadının sentetik çim ve iyileştirilmesi taleplerini iletmelerini sağladı. Baykan, ilgililere talimat vererek teknik ekibin yerinde inceleme yapmasını ve il müdürlüğünün de gerekli yazışmaları başlatmasını istedi. 



Son Güncelleme: 07.08.2014 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğurludağlı 2014-08-07 21:50:37

Neyin pazarlığı yapılıyor, hepsi zaten daha önceki malum şeyler! Başkan kendine gel.

Avatar
Talip Torun 2014-08-07 22:37:04

Sayın vekilim sonuna kadar arkanızdayız ve sonuna kadar ak partiliyiz.

Avatar
RECEP TORUN 2014-08-08 02:23:05

Sayın SALİM USLUYA ilçemiz için göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim

Avatar
duran guzel 2014-08-08 03:05:04

Remzi baskana da bu yakisir insallah akp gecer cok
Memleket icin hayirli olur..