Ülkücü gençler Kerep Sarı'yı andı

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, genç yaşta uğradığı silahlı saldırı sonucu...

01 Şubat 2015 Pazar 17:40
 Ülkücü gençler Kerep Sarı'yı andı


Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, genç yaşta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatı kaybeden Kerep Sarı'yı vefatının yıldönümünde anarak, "Şehidimiz olan ağabeyimizden aldığımız bayrağı sonsuza kadar taşıyacağız." Dedi.


Ülkücü gençler, Ulu Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazından sonra kabri başında Kerep Sarı için dua etti.


Ülkü Ocağı Başkanı İmal, Kerep sarı'nın yâd edildiği kabir ziyaretinde şunları ifade etti; "Çorum'lu olup 18 yaşına yeni basan Kerep Sarı Lisede okuyordu. Çorum'un Ulukavak mahallesinde oturuyor ve boş zamanlarında babasının otelinde çalışıyordu. Olay günü, bir arkadaşı ile beraber Albayrak İlkokulu'nun önünde bulunduğu bir sıra, komünist militanların silahlı saldırısına uğrayarak ağır yaralandı. Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıysa da kurtarılamayarak bir kaç gün sonra şehit düşmüştü. Biz Kerep abimizden aldığımız bayrağın taşıyıcılarıyız ve ahde vefa borcumuzu ödemek adına buradayız. Kerep abimiz ve geri kalan binlerce şehidimize Yüce Hak'tan rahmet niyaz eder, bize emanet ettikleri kutsal davaya ve cennet vatan Türkiye'mize kanımızın son damlasına kadar hizmet ve müdafaa edeceğimize tüm camia adına Çorum Ülkü Ocakları Başkanı olarak söz veriyorum."




Son Güncelleme: 01.02.2015 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nihal Atsız 2015-02-02 08:14:51

"ülkü ocağı başkanı" nedir allah aşkına? ismi ülkü ocakları olan resmi bir kurumun, isminde değişiklik yapabilme hakkını nerden, kimden alıyosunuz? "ülkü ocakları çorum il başkanı" diye kullanmışsın zaten yukarıda, böyle devam etsene yazının sonuna kadar, ülkü ocağı başkanı da ne demek?