Ülkücüler Türkeş için yürüdü

Çorum Ülkü Ocağı üyesi gençler, MHP'nin merhum lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in 97. doğum yılı nedeniyle...

25 Kasım 2014 Salı 17:50
 Ülkücüler Türkeş için yürüdü


Çorum Ülkü Ocağı üyesi gençler, MHP'nin merhum lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in 97. doğum yılı nedeniyle yürüyüş düzenledi. "Turan'a kadar yılmayacağız." diyen gençler, Başbuğ'u andı.


Sloganlar ve tekbirler eşliğinde Hürriyet Meydanı'na gelen Çorum Ülkü Ocakları Orta Öğretim Masa Başkanı  Ömer Faruk Karakaş, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda ülkücü gençle birlikte İstiklal Marşı okudu.


Açtıkları dev Türk Bayrağı'nı çevreleyen gençler, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, hep bir ağızdan kominizm, siyonizm, faşizm ve her türlü kapitalizmle mücadele edeceklerinin ve Turan'a kadar yılmayacaklarının sözünü verdi.





Son Güncelleme: 26.11.2014 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2014-11-26 09:01:51

ömer faruk karakaş çorum ülkü ocakları başkanı değil, ortaöğretim masa başkanıdır. çorum ülkü ocakları başkanı ahmet hattab imal'dır.

acaba ne zaman bilerek, araştırarak ve doğru haber yapacaksınız? bekleyelim mi görür müyüz?