Ülkücülerin vefası

MHP Çorum Merkez İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz yıl MHP Esenyurt İlçe Seçim Bürosuna düzenlenen...

27 Ocak 2015 Salı 10:38
 Ülkücülerin vefası


MHP Çorum Merkez İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz yıl MHP Esenyurt İlçe Seçim Bürosuna düzenlenen saldırıda şehit olan Yusufiyeli Cengiz Akyıldız’ı unutmadı.


Yazılı bir basın açıklamasıyla Akyıldız’ı anan MHP Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, “Ömrünü davasına adayan ruhu soylu, kalbi temiz, alnı açık, başı dik büyük dava adımı Yusufiyeli Cengiz Akyıldız’ı rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Şehidimiz rahat uyu, uğrunda can vereceğimiz bu kutlu dava daha güçlü ve emin adımlarla ilerleyecektir. Hiçbir kötü niyet, hiçbir hain saldırı bizi bu yolumuzdan vazgeçiremeyecektir.” dedi.


Yusufiyeli Cengiz Akyıldız’ın şehit edildiği hain saldırının iyi analiz edilmesi gerektiğini, gerçek faillerin ve azmettiricilerin yargılanması gerektiğini vurgulayan Özcan, “Yusufiyeli Cengiz Akyıldız’ın şehit edildiği menfur saldırının asıl hedefi Türk milletinin birlik ve düzenidir. Kimsenin kuşkusu olmasın ki Milliyetçi Hareket oynanan kirli oyunların ve senaryoların bilincindedir. Türk milleti ve onun öz evlatları Ülkücüler, tarih boyunca nice defalar olduğu gibi, bütün oyunları bozmasını ve idam fermanlarını yırtıp atmasını bilirler.” diye konuştu.





Son Güncelleme: 27.01.2015 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165