Üniversitelerarası Yaz Olimpiyatları’na talibiz

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 2019 Üniversitelerarası...

31 Ocak 2015 Cumartesi 15:52
 Üniversitelerarası Yaz Olimpiyatları’na talibiz


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 2019 Üniversitelerarası Yaz Olimpiyatları’nın Çorum’da gerçekleştirilmesi için girişimde bulunduğunu açıkladı.


Açıklamasında, daha önce Brezilya’da düzenlenmesi kararlaştırılan 2019 Üniversitelerarası Yaz Olimpiyatları’nın, Brezilya’da organize edilmesinden vaz geçildiğini ifade eden Uslu, konu ile ilgili Amasya Milletvekilleri Avni Erdemir, Grup Başkan Vekili Naci Bostancı ve Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır ile görüşerek, destek istediğini bildirdi.


Görüşmede, 2019 Üniversitelerarası Yaz Olimpiyatları’nın Çorum-Amasya-Samsun’da yapılması için girişimlerde bulunulmasını teklif ettiğini ifade eden Uslu, milletvekillerinden olumlu katkı rica ettiğini, milletvekillerinin de destek vereceklerini söylediklerini aktardı.


Uslu, “Bunun üzerine konuyu Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile görüşerek, Hükümet ve devlet politikaları açısından şayet uygun görüşülürse Çorum-Amasya ve Samsun üniversitelerinin ev sahipliğinde 2019 Üniversitelerarası Yaz Olimpiyatları’nın bu üç ilde yapılması uygun olacaktır” dedi. 





Son Güncelleme: 31.01.2015 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.