‘Üniversitenin varlığı fark ediliyor’

AK Parti Milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan...

21 Nisan 2015 Salı 00:09
 ‘Üniversitenin varlığı fark ediliyor’


AK Parti Milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Rektör Prof. Dr. Alkan’ın göreve geldiği günden beri birçok ortak çalışmayı birlikte gerçekleştirdiklerini, bundan sonrada ortak çalışmalarının devam edeceğin dile getiren Kurt, Rektör Alkan’ın Çorum’a ve Çorumluya birçok katkı sağladığını, Çorum’u ve Üniversiteyi bir marka haline getirmek için her kesimle ortak iş birliği yaptığını söyledi.


Çorumlular tarafından Üniversitenin varlığının fark edildiğine, ortak paydaşlarla Üniversite anlayışının geliştiğine, AR-GE çalışmalarının aynı oranda katkı sağladığına değinen Kurt, bir Çorumlu olarak Rektör Alkan’ın çalışmalarından dolayı gurur duyduğunu ve kendisiyle her ortamda ortak iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.


Rektör Alkan ise, özellikle Üniversitenin altyapı çalışmalarındaki gelişiminin hükümetin vermiş olduğu desteklerle büyük bir hız kazandığını, Çorum’un tüm paydaşlarının “Ortak Payda: Çorum” yaklaşımıyla hareket edildiğini ve bunun kayda değer çıktılarının alındığını ve bu tür çalışmaların aynı şekilde devam edeceğine inandığını belirtti. Alkan,  AK Parti Milletvekili Adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a başarılar diledi.




Son Güncelleme: 21.04.2015 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.