‘Üretici ve imalatçı halinden memnun’

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı, seçim çalışmaları...

23 Mayıs 2015 Cumartesi 20:53
 ‘Üretici ve imalatçı halinden memnun’

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı, seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve parti yöneticileri Şeyda Önen, İsmail Yağbat, Adem Oğuzhan Kaya, Mahmut Öztemiz, Musa Arif Erkan, Bayram Özaydın, Onur Sağlam ve Samet Can Yıldırım, sanayide imalatçıları ziyaret etti.

Çekiç seslerinin işyerlerinden eksik olmadığını,  torna ve CNC tezgahlarının  çalıştığını belirten Bağcı, “Üretici ve imalatçı gidişattan memnun. İşadamlarımız eğitimli işçi bulamamaktan şikâyetçi. Bir firmamız 5, diğeri 20 işçi başvurularının İŞKUR'da aylardır beklemesine rağmen işçi bulamadıklarını,  işsizlik olduğuna inanmadıklarını söylediler. Çok şükür Çorum’da çarklar dönüyor. Piyasaların seçimler ve istikrardan bir endişesi yok. AK Parti ve Davutoğlu ile İstikrar sürecek. Çorum büyümeye devam edecek." dedi.

Bir işadamının ‘Cumhurbaşkanımız ok gibi adam’ şeklindeki sözleri üzerine konuşan Bağcı, bu ifadeyi çok sevdiğini belirterek, "Başbakanımız da ok gibidir. Bunu Dışişleri Bakanı iken gösterdi. İnşallah yeni dönemde millet bunu görecek. Türkiye güçlü, lider ülke olacak" diye konuştu.

İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise “Siz ürettikçe Çorum ve Türkiye’de büyüyecek. Biz üreticimizi ihracata teşvik eden politikalarımızla Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birisi yapma konusunda kararlıyız. Strateji ve eylem planlarımızı ortaya koyduk. Sizin de bizlere olan desteğinizin artarak devam etmesini diliyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 24.05.2015 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165