Uslu, Cumhuriyet törenlerine katıldı

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Anıtkabir’de düzenlenen törene katıldı.

30 Ekim 2016 Pazar 11:45
 Uslu, Cumhuriyet törenlerine katıldı


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Anıtkabir’de düzenlenen törene katıldı. 


Törenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakanlar Kurulu üyeleri, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, siyasi parti temsilcileri, yüksek yargı kurumu başkanları ile diğer devlet erkânı da hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.


Ardından Misak-ı Millî Kulesi’ne geçerek Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. 


Uslu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Bayramını tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Anıtkabir'deki ilk törenin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde tebrikleri kabul etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki kabulde Cumhuriyet Bayramı tebriklerini ileten davetlilerle tek tek tokalaştı. Törende TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, milletvekilleri, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, emir komuta kademesi ve kamu kurumlarının yöneticilerinin de aralarında olduğu devlet erkanı ile yabancı misyon şefleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bayram tebriklerini sundu.


Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, akşam Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katıldı. 


 

 

Son Güncelleme: 30.10.2016 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.