Uslu'dan İskilip Kalesi açıklaması

Milletvekili Uslu, İskilip Kalesi sur ve ışıklandırma ihalesinin bir kaç ay içinde yapılacağını duyurdu

08 Mart 2018 Perşembe 18:18
Uslu'dan İskilip Kalesi açıklaması

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, AK parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Uslu, takiplerinde olan İskilip Kalesi Sur’larının restorasyon ve ışıklandırma ihalesinin birkaç ay içerisinde yapılarak çalışmalara hızla başlanacağını belirterek, katkılarından dolayı Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş ve Müsteşar Yardımcısı Nihat Gül’e teşekkür etti.

41 KERE MAŞALLAH

Öte yandan İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, " 3 Mart Cumartesi günü Kilis’te Osmanlı Sefer Yemeği olan İskilip Dolmamızı yaklaşık 8000 askerimize vermemizde öncülük yaptığınız ve katkı sağladığınız için teşekkür ederim. İlçemize yapılan hizmetlerde her zaman destek ve katkılarınızı gördük ve görmeye de devam edeceğimize inanıyoruz." dedi.

 Salim Uslu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan Kahraman Mehmetçiklerimizin her zaman destekçisiyiz.  500 yıllık tarihi geçmişe sahip Osmanlı Sefer yemeği olan İskilip Dolmamızı 41 Kere Maşallah diyerek kahramanlarımıza ikram ettik. Size ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet 2018-03-08 19:56:38

İskilip kalesi gökyüzüne yakın oradan uçağı izlemek daha kolay olur.

Avatar
İskilipden 2018-03-08 20:10:29

İskilip kalesinin altında bulunan mağaralar ve ön çevresindeki eski evler restora edilerek kale sokağı veya başka bir altında otantik bir benzeri olmayan görüntü kalitesi ile çekici bir çehre yapılabilir.
İskilip Tosya çayı ve Ulaştepe'ye giden cay altına kazıyarak suyun alttan geçmesi sağlanarak üstü ışıklı bir şekilde otantik bir görüntü sağlanabilir. Eşi Kastamonu'da var yada Eskişehir'de incelenebilir.
TOSYA İSKİLİP ÇORUM DUBLE YOLU NE ALEMDE BİR GELİŞME BEKLİYORUZ?
İskilip Atıfhoca Devlet hastanesinin açılışı ne zaman?
Kapalı spor salonu/Kültür Merkezi /sinema-tiyatro salonu İskilip'te yok öğretmen evi yetersiz gençlik merkezi bir bir eksikler yapılabilir mi?
İskilip merkeze kapalı otopark yapılması gerekli yeri postaneyi kaldırıp tümden okula kadar altı otopark üstü meydan arka sokağa birleştirip çok güzel MEYDAN PARKINA ÜSTÜ İLE BİRLİKTE birleşebilir

banner165