Uslu devreye girdi, yol açıldı

Çorum-Osmancık Üstgeçidi yeniden trafiğe açıldı.

02 Eylül 2015 Çarşamba 19:22
 Uslu devreye girdi, yol açıldı


Çorum-Osmancık Üstgeçidi yeniden trafiğe açıldı.


Çorum-Osmancık Üstgeçidi elektrik direklerinin yaya geçidini rahatlatacak şekilde yeniden dizayn edilmesi, yayaların kullandığı alanın ve merdivenlerin yaya geçişine uygun bir şekilde yapılması için bir ay bakıma alınıyor.


AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu’nun verdiği bilgiye göre, bakım çalışmaları nedeniyle 1 Eylül 2015 tarihinde Çorum-Osmancık yolu Üstgeçidi trafiğe kapatıldı.


Kapatılan yolla ilgili sıkıntı yaşayan Çorumlular’ın talebi üzerine harekete geçen Milletvekili Uslu, Karayolları 7. Bölge Müdürü Mehmet Çetin ile görüşerek yolun yeniden trafiğe açılmasını istedi. Kapatılan yol akşam yeniden trafiğe açıldı.


Milletvekili Uslu, Karayolları Bölge Müdürü’nden bakım çalışmaları esnasında trafiğin aksamaması için yeni bir çalışmanın yapılmasını istedi. Uslu'nun isteği üzerine Samsun Bölge Müdür Yardımcısı, 73. Çorum Şube Şefliği yetkilileri ile bir araya gelerek üst geçitte incelemelerde bulundu.


Son Güncelleme: 02.09.2015 19:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan Bağçı 2015-09-02 22:43:22

bu köprünün yıkılması şart.trafik akışı diye bir şey.tam bir fiyasko