Uslu, Meclis Başkanı’nın resepsiyonunda

AK Parti Meclis Grubunca İsmet Yılmaz'ın TBMM Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla...

02 Temmuz 2015 Perşembe 17:50
 Uslu, Meclis Başkanı’nın resepsiyonunda


AK Parti Meclis Grubunca İsmet Yılmaz'ın TBMM Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi terasında resepsiyon düzenlendi.


Resepsiyona Başbakan Yardımcıları; Numan Kurtulmuş ile Bülent Arınç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ile çok sayıda milletvekili ve yöneticileri katıldı.


‘İLK SINAVDAN BAŞARIYLA ÇIKTIK’


Resepsiyonda bir konuşma yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, son birkaç gün içerisinde TBMM Başkanlığı seçiminde gördükleri birkaç hususun ders mahiyetinde olduğunu ve herkese güzel mesajlar verdiğine işaret etti.


Davutoğlu, "Her şeyden önce eğer kuralları doğru konmuş, meşruiyet tartışması yapılmadan kurallar içerisinde hareket edilmişse mutlaka çözüm üretiliyor. Yani çok doğru konmuş bir kural, adım adım dört turda atılacak adımlar belli, meşruiyet çizgisi içerisinde... AK Parti olarak biz bu kurallar çerçevesinde pozisyonumuzu belirledik. Yani meşruiyet kavramı önemli ve kurallar içerisinde hareket ederek çözüm odaklı düşünmek önemli" ifadelerini kullandı.




Son Güncelleme: 02.07.2015 17:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.