Uslu Müftü’yü tebrik etti

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çorum müftüsü olarak göreve başlayan Dr. Ahmet Akın'ı...

03 Temmuz 2015 Cuma 17:56
 Uslu Müftü’yü tebrik etti


AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çorum müftüsü olarak göreve başlayan Dr. Ahmet Akın'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.


AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ve İl Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat'la birlikte Müftü Ahmet Akın'ı ziyaret eden Salim Uslu, "Hocamızın tecrübe ve birikimlerini Çorum'a hizmet olarak yansıtacağına inanıyorum." dedi.


Toplumun ortak değerinin din olduğuna işaret eden Uslu, insanların ortak değerleri arasında yer alan kültürlerin de tarihin asırlardır damıtılarak geldiğini ve bu kültürle de oynanmaması gerektiğine inandığını vurguladı.


Salim Uslu, Diyanet'e karşı sürdürülen kampanyalara, siyasi partilerin de su taşıdığını bildirdiği ziyarette, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın eleştirilerine aksine, daha ileri bir protokol seviyesine taşınması gerektiğinin altını çizdi. Diyanet teşkilatının cumhuriyet döneminin ilk kurumları arasında yer aldığını hatırlatan Uslu, "Bu ülkede kendisini devleti seven, tanıyan, devleti kuran partiler olarak tarif eden insanlar, eğer tutup Diyanet'i eleştiriyorsa, cumhuriyeti de Atatürk'ü de anlamamış demektir. Bu insanların aklı ile sorunu olduğu gibi, aidiyetiyle ilgili de kafa karışıklığı vardır." diye konuştu.




Son Güncelleme: 03.07.2015 17:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.