Uslu Rektör’den memnun

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.

26 Kasım 2014 Çarşamba 17:29
 Uslu Rektör’den memnun


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret etti.


Kısa bir süre önce Hitit Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri Uluslararası Sempozyumu”nun çok güzel geçtiğini belirterek, katılımlarından ve vermiş olduğu destekten dolayı Uslu’ya teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, yakın bir zamanda üniversite ev sahipliğinde Çorum’da gerçekleştirilecek olan IV. Türk Dünyası Ekonomi Forumu’nun da zengin bir içerikle ve en güzel bir şekilde düzenleneceğini ifade etti.


Alkan, Teknokent, Merkez Laboratuvar, MYO 1. Etap ve Alaca MYO binalarının bir kaç ay içerisinde teslim edileceğini, Kuzey Kampüsü’nün de hızla şekillendiğini belirterek, “Üniversitemize vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ediyorum” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Uslu ise, “Çorum’un gelişimine büyük katkı sunacağına inandıkları Teknokent ve akabinde Merkez Laboratuvarı, MYO 1. Etap ve Alaca MYO binalarının teslim edilecek olması memnuniyet verici gelişmelerdir. Fiziki alt yapının günümüz şartlarına uygun, modern standartlarda olması hem öğrenci sayısının artmasına hem de tercih edilebilirliği artıran faktörlerdir. Üniversitemiz, sayenizde günden güne fiziki şartlar ve akademik personel olarak büyümektedir. Her alanda yapacağınız çalışmalarda desteğimiz artarak devam edecektir” dedi.




Son Güncelleme: 26.11.2014 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.