Uslu, şehit ve gazileri andı

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

17 Eylül 2014 Çarşamba 18:23
 Uslu, şehit ve gazileri andı


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.


Uslu, mesajında; “Şehitlik ve gazilik; vatan sevgisini, milli ve manevi değerlerini her şeyden üstün tutan Türk milleti için ulaşılabilecek en yüce makamlardır. Türk milleti, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde tüm zorluklara göğüs gererek, gerektiğinde canını vermekten çekinmemiş, bu milli ruhun, milletin daima büyük zaferlere ulaşmasını, hür ve müstakil yaşamasını sağlamışlardır. Şehit ve gazilerimizin emanetinin aynı şuur ve kararlılıkla korunması, Türkiye'nin her alanda daha da güçlenmesi ve en ileri standartlara ulaşması için azimle çalışmalarımızı sürecektir.


Bu anlamlı günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." dedi. 





Son Güncelleme: 17.09.2014 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165