Uslu, üç ayları kutladı

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, tüm islam aleminin mübarek üç aylarını kutladı.

19 Nisan 2015 Pazar 23:02
Uslu, üç ayları kutladı


AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, tüm islam aleminin mübarek üç aylarını kutladı.


Uslu kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı;


“Bugün manevi duygularının yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcı, önümüzdeki Perşembeyi Cumaya bağlayan gecede de Regaip Kandilini idrak edeceğiz. Regaip, geleceğe yönelik arzu ve isteklerimizi, emel ve tutkularımızı gözden geçirme imkânı veren bir gecedir.


Ülkemiz önemli bir süreçten geçmektedir. Dinimizde ırkçılık ve ayrımcılık kesinlikle yasaklanmış, üstünlüğün ancak takva ile yani Allah'a karşı sorumluluk bilinciyle olabileceği net bir şekilde ifade edilmiştir. Ecdadımızın yüz yıllar boyunca birlik beraberlik içerisinde yaşamış olduğu bu topraklarda, tek millet ve tek bayrak altında huzurlu bir şekilde yaşamamız için, manevî iklimi ile benliğimizi kuşatan bu günlerde dualarımızı eksik etmeyelim.


Bu vesileyle, Kutlu Doğum Haftasında Peygamber Efendimizi muhabbet ve ta’zimle yâdediyorum. Gönüllerimizi ferahlatan üç aylara ulaşmanın mutluluğunu bir kez daha yaşayacağız. Bu günlerde her zaman ihtiyaç duyduğumuz sevginin, tüm insanlar arasında yayılması dileğiyle, üç ayları ve önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Regaip Kandilini en içten duygularımla tebrik ediyorum.”




Son Güncelleme: 19.04.2015 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.