Uslu'ya CHP'den sonra bir tebrik daha

Milletvekili Uslu'ya şeker fabrikaları ile ilgili sözleri nedeniyle CHP’den sonra bir tebrik de Saadet Partisi’nden geldi.

21 Mart 2018 Çarşamba 09:52
Uslu'ya CHP'den sonra bir tebrik daha

Şeker fabrikalarının özelleştirilmemesi gerektiğini söyleyen AK Parti Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya CHP’den sonra bir tebrik de Saadet Partisi’nden geldi.

SP Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, BBC Türkçe’ye verdiği mülakatta şeker fabrikalarının özelleştirilmesini doğru bulmadığını söyleyen AK Parti Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu tebrik etti

Sakınmaz, yaptığı açıklamada, ‘Çorum Milletvekilimiz Salim Uslu Bey’i Şeker fabrikaları zarar etmiyor kâr ediyor satmayın’ şeklindeki mertçe sözleri için tebrik ediyoruz. Keşke bu çıkışları Erbakan Hocamızın yadigarı fabrikalar haraç mezat satılırken de söyleseydiniz.” dedi.

Son Güncelleme: 21.03.2018 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165